نماینده ولی فقیه در سپاه عاشورا گفت: آیت الله محمدی گلپایگانی مهمان ویژه همایش گرامیداشت سالروز سفر رهبری به آذربایجانشرقی خواهد بود.
به گزارش خبرنگار مهر، حجت الاسلام حسن کاملی فر دوشنبه در جمع خبرنگاران با اشاره به برگزاری این همایش گفت: این همایش همزمان با سالروز سفر رهبری به استان در روز پنجم مردادماه در تالار وحدت دانشگاه تبریز و با حضور مهمانان ویژه همچون آيت الله محمدي گلپايگاني، رئيس دفتر مقام معظم رهبري و حجتالاسلام سیدرضا تقوی، رئیس شورای سیاستگذاری ائمه جمعه کشور همراه خواهد بود.
وی با اشاره به برگزاری این همایش برای نخستین سال پس از سفر رهبری به استان گفت: در این مراسم پس از برگزاری سخنرانی مهمانان ویژه شاهد ارائه مقالات نیز خواهیم بود که البته برنامه های جانبی نیز برگزار خواهد شد اما در دوره های بعدی به طور قطع شاهد اجرای این مراسم با تنوع بیشتری خواهیم بود.
کاملی فر ادامه داد: تاکنون ۲۰ مقاله علمی به این همایش ارسال شده که البته تا روز ۲۵ تیرماه فرصت برای ارسال مقالات باقی است.
وی با بیان اینکه مقالات ارسال شده در حال بررسی و داوری توسط هیئت داوران می باشند، گفت: البته به چندین استاد دانشگاه و حوزه نیز سفارش نوشتن مقاله را داده ایم که به طور قطع به کیفیت همایش خواهد افزود.
نماینده ولی فقیه در سپاه عاشورا با اشاره ای به محورهای برگزاری این همایش گفت: تبیین نقش رهبری در جامعه، شاخصه های مدیریت مقام معظم رهبری در مواقع بحرانی، نقش روحانیت آذربایجان در شکل گیری انقلاب و بزرگداشت مقام عظمای ولایت از جمله محورهای این همایش خواهد بود.
وی در ادامه همچنین فرهنگ را نقطه قوت جمهوری اسلامی ایران خواند و گفت: فرهنگ، مکتب و سبک زندگی اسلامی و ولایت فقیه از نقاط قوت جمهوری اسلامی ایران است که نباید بگذاریم دشمنان بر روی آن نشانه روند.
نماینده ولی فقیه در سپاه عاشورا با اشاره به اینکه نقش رهبری در جمهوری اسلامی مورد تهاجم دشمنان قرار گرفته است، گفت: این دشمنی ها را می توان از فعالیت ۱۶۴ شبکه فارسی زبان در ماهواره ها متوجه شد که یکی از مهم ترین محور این برنامه ها تخریب فرهنگ ملی و تغییر سبک زندگی جوانان است.
وی ادامه داد: وظیفه همه ما در برابر تهاجم فرهنگی فعالیت فرهنگی است.
سفر رهبر معظم انقلاب
درخواست مردم استان و تبریز سفر مجدد مقام معظم رهبری به استان است
رئیس سازمان بسیج اساتید استان نیز در این جلسه گفت: این همایش به شکل یک روزه برگزار خواهد شد و قبل از ظهر آن پانل های سیاسی و بعد از ظهر آن نیز ارائه مقالات خواهد بود.
مسلم اورنگی با اشاره به اینکه برگزاری این مراسم افتخار بزرگی برای مجموعه بسیج اساتید استان است، گفت: یکی از مهم ترین پیام های این مراسم درخواست مردم استان و تبریز از مقام معظم رهبری برای سفر مجدد به این استان است.
وی افزود: در این مراسم از زحمات نماینده ولی فقیه در استان نیز قدردانی شده و شاهد رونمایی از چندین اثر علمی ایشان از جمله کتاب های ولایت فقیه، سبک زندگی، مجموع خطبه ها و تفسیر سوره حمد و اخلاص خواهیم بود.
اورنگی با اشاره به دعوت ستاد برگزاری این همایش از اساتید حوزه و دانشگاه برای ارسال مقاله به دبیرخانه گفت: البته چندین مقاله به سفارش ستاد برگزاری این همایش توسط این اساتید نوسته خواهد شد که به طور یقین سبب غنای مراسم خواهد شد.
وی ادامه داد: بعد از گذشت سال ها از ورود مقام معظم رهبری برگزاری این همایش می تواند یک حرکت علمی و فرهنگی خوبی برای شهر اولین ها باشد.