ترکی | فارسی | العربیة | English | اردو | Türkçe | Français | Deutsch
آخرین بروزرسانی : دوشنبه 18 تير 1403
دوشنبه 18 تير 1403
 لینک ورود به سایت
 
  جستجو در سایت
 
 لینکهای بالای آگهی متحرک سمت راست
 
 لینکهای پایین آگهی متحرک سمت راست
 
اوقات شرعی 
 
تاریخ : دوشنبه 15 تير 1394     |     کد : 91117

پیشگیری از سرطان کبد با نوشیدن قهوه

براساس مطالعه ای جدید نوشیدن قهوه می تواند خطر ابتلا به سرطان کبد را کاهش دهد.

براساس مطالعه ای جدید نوشیدن قهوه می تواند خطر ابتلا به سرطان کبد را کاهش دهد.

به گزارش خبرنگار مهر، قهوه در سراسر جهان به عنوان یک نوشیدنی روزانه مصرف می شود. اکثر مردم قهوه را برای بالا بردن سطح هوشیاری و جلوگیری از خواب آلودگی  می نوشند. اما مطالعه اخیر محققان «انجمن جهانی تحقیق سرطان» واقع در انگلیس نشان می دهد که قهوه نه تنها برای هوشیاری مفید است، بلکه می تواند از بروز سرطان کبد نیز جلوگیری کند.

براساس یافته های این محققان، ارتباط مستقیمی بین رژیم غذایی، فعالیت فیزیکی بدن و سرطان وجود دارد. آنها دریافتند که با نوشیدن یک فنجان قهوه در هر روز می توان خطر ابتلا به سرطان کبد را تا حد چشمگیری کاهش داد. قهوه و مشتقات آن می توانند در کاهش تجلی ژن های دخیل در التهاب تاثیر مثبت داشته باشند که این اثرات به نظر می رسد در کبد بیش از دیگر عضوها قابل ملاحظه است.

نتایج حاکی از آن است که مصرف قهوه می تواند آسیب DNA در سلول های خونی را کاهش دهد و DNA را از آسیب های خارجی محافظت کند. براساس این تحقیقات با مصرف یک فنجان قهوه در روز خطر ابتلا به سرطان کبد تا حدود ۱۴ درصد کاهش می یابد. البته شایان ذکر است این نتایج در مورد مردان بیشتر از زنان صدق می کند.


نوشته شده در   دوشنبه 15 تير 1394  توسط   مدیر پرتال   
PDF چاپ چاپ بازگشت
نظرات شما :
Refresh
SecurityCode