ترکی | فارسی | العربیة | English | اردو | Türkçe | Français | Deutsch
آخرین بروزرسانی : يکشنبه 7 مرداد 1403
يکشنبه 7 مرداد 1403
 لینک ورود به سایت
 
  جستجو در سایت
 
 لینکهای بالای آگهی متحرک سمت راست
 
 لینکهای پایین آگهی متحرک سمت راست
 
اوقات شرعی 
 
تاریخ : يکشنبه 14 تير 1394     |     کد : 91069

رابطه سرطان پوست با مصرف آب گریپ فروت و پرتقال

بسیاری از افراد برای صبحانه خود آب پرتقال و گریپ فروت مصرف می کنند. مصرف بیش از حد این مواد خطر ابتلا به سرطان ملانوما را افزایش می دهد.

بسیاری از افراد برای صبحانه خود آب پرتقال و گریپ فروت مصرف می کنند. مصرف بیش از حد این مواد خطر ابتلا به سرطان ملانوما را افزایش می دهد.

به گزارش سلامت نیوز به نقل از مهر، سرطان ملانوما یکی از تومورهای بدخیم پوستی و از کشنده ترین انواع سرطان پوست در جهان است.
براساس یک مطالعه جدید که در مجله آنکولوژی بالینی منتشر شده است و ۱۰۰ هزار بزرگسال در ایالات متحده به مدت ۲۵ سال مورد مطالعه و تحقیق قرار گرفته اند مشخص شده است افرادی که به طور معمول از آب پرتقال و گریپ فروت استفاده می کنند، ریسک ابتلا به ملانوما در آن ها به مراتب بالاتر از افرادی است که از این مواد استفاده نمی کنند.


محقق ارشد دانشگاه براون و متخصص پوست در بیمارستان رود آیلند معتقد است : این رویداد توجیه پذیر است. وی می گوید ترکیبات خاصی در مرکبات وجود دارند که ارتباط فوق را توجیه می کنند.
مرکبات حاوی مواد شیمیایی فوتواکتیو خاصی هستند (مانند سورالن و ﻓﻮراﻧﻮﮐﻮﻣﺎرﯾﻦ) که در صورت مصرف زیاد پوست را نسبت به نور خورشید حساس تر می کنند.


وی تاکید کرد: مرکبات تنها در صورتی فرد را در خطر سرطان پوست قرار می دهد که اولاً به میزان زیاد مصرف شوند و دوماً فرد مصرف کننده در معرض نور شدید آفتاب قرار گیرد.
وی استفاده از کرم ضد آفتاب، کلاه و ایستادن در سایه را برای جلوگیری از ابتلا به بیماری فوق توصیه کرد.


نوشته شده در   يکشنبه 14 تير 1394  توسط   مدیر پرتال   
PDF چاپ چاپ بازگشت
نظرات شما :
Refresh
SecurityCode