به گزارش خبرگزاري فارس از تبريز به نقل از روابط عمومي آموزش و پرورش آذربايجان شرقي، فيروز رضايي مديركل آموزش و پرورش استان آذربايجان شرقي با اشاره به اين تفاهمنامه؛ ظرفيت بسيار گسترده آموزش و پرورش براي تعامل بيشتر با ساير دستگاهها را يادآور شد و گفت: آموزش و پرورش به خاطر ارتباط دو سويه با آحاد جامعه نقش موثري در فرهنگسازي در همه ابعاد ايفا ميكند و آموزش و پرورش آمادگي دارد براي گسترش فرهنگ بانك پذيري با همه بانكها از جمله بانك كشاورزي مساعدت كنند.
رضايي ابراز اميدواري كرد، مشاركت در امر خير مدرسهسازي و مدرسه ياري به يك فرهنگ عمومي تبديل شود و بانك كشاورزي نيز به جمع خيران مدرسه يار بپيوندد.
۵درصدي از مبالغ خالص جوايز حسابهاي پسانداز قرض الحسنه به امور عامالمنفعه
مدير ستادي شعب بانك كشاورزي استان آذربايجان شرقي نيز در ارتباط از اختصاص پنج درصدي از مبالغ خالص جوايز حسابهاي پسانداز قرض الحسنه به امور عام المنفعه خبر دارد و گفت: در اين راستا مبلغ يكميليارد و ۱۰۰ ميليون ريال به ۵۵ مدرسه روستاهاي محروم پرداخت ميشود.
داود برنج فروش آذر همچنين خواستار بيش از پيش تعامل اين بانك با آموزش و پرورش شد و گفت: براي فرهنگسازي مسائل بانكي طرح بانكپذيري كودكان و نوجوانان از مهر ماه آينده با آموزش يك روزه به دانشآموزان مقطع راهنمايي برنامهريزي شده است و در اين خصوص با ايجاد كلاس هوشمند بُردار و با بهترين تجهيزات مباني بانكداري و امور پولي و مفاهيم بانكي آموزش داده شده و كتابچه و CD آموزشي نيز به اين قشر از دانشآموزان تحويل خواهد شد.