ترکی | فارسی | العربیة | English | اردو | Türkçe | Français | Deutsch
آخرین بروزرسانی : شنبه 3 آذر 1403
شنبه 3 آذر 1403
 لینک ورود به سایت
 
  جستجو در سایت
 
 لینکهای بالای آگهی متحرک سمت راست
 
 لینکهای پایین آگهی متحرک سمت راست
 
اوقات شرعی 
 
تاریخ : پنجشنبه 21 خرداد 1394     |     کد : 90155

استقبال از موز قرمز + تصاویر

به گزارش ایسنا به نقل از «باشگاه خبرنگاران»، این موز مخلوطی از موز با انواع توت است که کشاورزان با مهارت و هنرمندی آنها را پیوند زده‌اند و توانسته‌اند مزه‌ها و طعم‌های بسیار خوشمزه‌ای به دست آورند.

به تازگی «موز قرمز» در بازارهای آمریکای جنوبی طرفدار زیادی پیدا کرده است.

به گزارش ایسنا به نقل از «باشگاه خبرنگاران»، این موز مخلوطی از موز با انواع توت است که کشاورزان با مهارت و هنرمندی آنها را پیوند زده‌اند و توانسته‌اند مزه‌ها و طعم‌های بسیار خوشمزه‌ای به دست آورند.

این موز به طور متوسط دارای ۴۰۰ میلی‌گرم پتاسیم و همچنین سرشار از ویتامین C است.

این نوع موز معمولا در مناطق گرمسیری و نیمه‌گرمسیری رشد می‌کند و تقریبا ۹ ماه طول می‌کشد تا کاملا رسیده شود.

کشورهایی همچون کاستاریکا، مکزیک و برخی کشورهای آفریقایی مانند تانزانیا و زنگبار محل رشد این موز قرمزرنگ هستند.


نوشته شده در   پنجشنبه 21 خرداد 1394  توسط   مدیر پرتال   
PDF چاپ چاپ بازگشت
نظرات شما :
Refresh
SecurityCode