به تازگی «موز قرمز» در بازارهای آمریکای جنوبی طرفدار زیادی پیدا کرده است.
به گزارش ایسنا به نقل از «باشگاه خبرنگاران»، این موز مخلوطی از موز با انواع توت است که کشاورزان با مهارت و هنرمندی آنها را پیوند زدهاند و توانستهاند مزهها و طعمهای بسیار خوشمزهای به دست آورند.
این موز به طور متوسط دارای ۴۰۰ میلیگرم پتاسیم و همچنین سرشار از ویتامین C است.
این نوع موز معمولا در مناطق گرمسیری و نیمهگرمسیری رشد میکند و تقریبا ۹ ماه طول میکشد تا کاملا رسیده شود.
کشورهایی همچون کاستاریکا، مکزیک و برخی کشورهای آفریقایی مانند تانزانیا و زنگبار محل رشد این موز قرمزرنگ هستند.