ترکی | فارسی | العربیة | English | اردو | Türkçe | Français | Deutsch
آخرین بروزرسانی : يکشنبه 7 مرداد 1403
يکشنبه 7 مرداد 1403
 لینک ورود به سایت
 
  جستجو در سایت
 
 لینکهای بالای آگهی متحرک سمت راست
 
 لینکهای پایین آگهی متحرک سمت راست
 
اوقات شرعی 
 
تاریخ : چهارشنبه 3 شهريور 1389     |     کد : 9003

تغذیه سیب و زنان باردار

تحقیقات جدید نشان می‌دهد زنان با خوردن سیب در دوران بارداری، احتمال ابتلای فرزندشان به آسم و علائم مربوط به آن را کاهش می‌دهند...

تحقیقات جدید نشان می‌دهد زنان با خوردن سیب در دوران بارداری، احتمال ابتلای فرزندشان به آسم و علائم مربوط به آن را کاهش می‌دهند.
محققان هلندی و اسکاتلندی پس از بررسی رژیم غذایی دو هزار زن باردار و کنترل سلامت ریه فرزندان آنها متوجه شدند در میان تنوع زیاد غذاهای مورد مصرف زنان باردار فقط مصرف سیب اثر حفاظت‌بخشی را در ارتباط با وقوع خس خس و آسم در کودکان دارد.
به گفته محققان احتمال وقوع خس خس سینه در کودکانی که مادرانشان در هفته بیش از چهار سیب می خوردند 37درصد و این احتمال در مورد آسم تایید شده توسط پزشک در این کودکان 53درصد کمتر بود.
به گزارش سلامتیران به نقل از خبرگزاری فرانسه، این ارتباط فقط در مورد سیب مشاهده شد که احتمالا به علت محتوای فیتوکمیکال‌های این میوه مانند فلاونوئیدهاست که مشخص شده در عملکرد ریه اثرات مفیدی دارند.
خوردن ماهی در دوران بارداری نیز خطر بروز اگزمای پوستی را در کودکان کاهش می دهد.
به گفته محققان در صورت تایید این یافته‌ها، توصیه‌های مربوط به تغییر برنامه غذایی طی بارداری ممکن است به جلوگیری از آلرژی و آسم دوران کودکی کمک کند.


نوشته شده در   چهارشنبه 3 شهريور 1389  توسط   مدیر پرتال   
PDF چاپ چاپ بازگشت
نظرات شما :
Refresh
SecurityCode