به گزارش خبرنگار مهر، حجت الاسلام احمد حمیدی یکشنبه در جلسه هم اندیشی اقتصاد هنر، بررسی مشکلات و ارائه راهکارها برای مسئولان کارگروه های تخصصی حوزه هنری آذربایجان شرقی گفت: با وجود ارزش معنوی بالای کارهای هنری که کار دل هنرمندان هستند و نباید به منبع درآمد آنها تبدیل شوند، اما متاسفانه به دلیل مشکلات موجود در این حوزه برخی از هنرمندان تنها می توانند با فروش آثار خود امرار معاش کنند.
وی در ادامه با اشاره به اقدامات شهرداری تبریز در این خصوص تصریح کرد: بازارچه هنر که توسط شهرداری تبریز برای فروش آثار هنرمندان ایجاد شده است، در واقع اقدامی حمایتی از این عرصه بوده و هنرمندان می توانند با ارایه آثار خود در این بازارچه، آنها را به فروش رسانده و منبع درآمدی قابل قبول برای خود ایجاد کنند.
معاون فرهنگی اجتماعی شهرداری تبریز در ادامه تاکید کرد: نهاد شهرداری الزام قانونی در خصوص تامین مالی هنرمندان ندارد اما با توجه به اهمیت و کارکرد اقدامات هنری و هنرمندان در توسعه فرهنگی شهر در کنار توسعه عمرانی، حمایت از این فعالیت ها و افراد حاضر در این عرصه را وظیفه اخلاقی خود می دانیم.
حجت الاسلام حمیدی در بخش پایانی سخنان خود خاطر نشان شد: در همین راستا یکی از طبقات مجموعه فرهنگی هنری مقبره الشعرای تبریز به عنوان گالری تخصصی و دائمی در نظر گرفته شده و علاوه بر این دیگر طبقه این مجموعه فرهنگی نیز به گالری فصلی برای ارائه و نمایش آثار هنرمندان بصورت عمومی تبدیل خواهد شد.
گفتنی است جلسه هم اندیشی اقتصاد هنر، بررسی مشکلات و ارائه راهکارها با حضور معاون فرهنگی اجتماعی شهرداری تبریز و معاون برنامه ریزی و توسعه این شهر در محل حوزه هنری آذربایجان شرقی برگزار شد.