ترکی | فارسی | العربیة | English | اردو | Türkçe | Français | Deutsch
آخرین بروزرسانی : پنجشنبه 26 شهريور 1405
پنجشنبه 26 شهريور 1405
 لینک ورود به سایت
 
  جستجو در سایت
 
 لینکهای بالای آگهی متحرک سمت راست
 
 لینکهای پایین آگهی متحرک سمت راست
 
اوقات شرعی 
 
تاریخ : شنبه 19 ارديبهشت 1394     |     کد : 88785

آزمون اعطای مدرک تخصصی حفظ با حضور ۲۳۰ حافظ در آذربایجان شرقی برگزار می‌شود

حجت‌الاسلام حمید حسن جهان مسئول دارالقرآن اداره کل تبلیغات اسلامی آذربایجان شرقی از برگزاری اولین مرحله دهمین دوره آزمون اعطای مدرک تخصصی حفظ روز جمعه ۱۸ اردیبهشت خبر داد.



به گزارش روابط عمومی اداره کل تبلیغات اسلامی استان آذربایجان شرقی، حجت‌الاسلام حمید حسن جهان مسئول دارالقرآن الکریم این اداره کل با بیان این خبر افزود: آزمون مرحله اول دهمین دوره اعطای مدرک تخصصی حفظ همزمان با سراسر کشور جمعه ۱۸ اردیبهشت با شرکت ۲۳۰حافظ استان در رشته های حفظ پنج جزء، ده جزء، بیست جزء و حفظ کل قرآن کریم در حوزه برگزار خواهد شد.

وی افزود: در این آزمون حافظان پنج جزء به ۲۵ سوال، ده جزء به ۵۰ سوال، بیست جزء به ۱۰۰ سوال و حافظان کل قرآن کریم به ۱۵۰ سوال پاسخ دادند.

حسن جهان گفت: معادل‌سازی مدارک تخصصی حفظ با مدارک دانشگاهی با استناد به مصوبه ۵۷۳ شورای عالی انقلاب فرهنگی به منظور استفاده حافظان شاغل در دستگاه‌ها و نهادهای دولتی از مزایای دارندگان مدارک دانشگاهی از جمله تسهیلاتی است که برای دارندگان مدارک تخصصی حفظ در نظر گرفته شده و بر این اساس به ترتیب دارندگان مدرک درجه یک حفظ قرآن در صورت اشتغال در مراکز دولتی از حقوق و مزایای دکتری، دارندگان مدرک درجه دو از حقوق و مزایای کارشناسی ارشد، دارندگان مدرک درجه سه از حقوق و مزایای کارشناسی، دارندگان مدرک درجه چهار از حقوق و مزایای کاردانی و دارندگان مدرک درجه پنج نیز از حقوق و مزایای دیپلم بهره مند می‌شوند.


نوشته شده در   شنبه 19 ارديبهشت 1394  توسط   مدیر پرتال   
PDF چاپ چاپ بازگشت
نظرات شما :
Refresh
SecurityCode