ترکی | فارسی | العربیة | English | اردو | Türkçe | Français | Deutsch
آخرین بروزرسانی : يکشنبه 7 مرداد 1403
يکشنبه 7 مرداد 1403
 لینک ورود به سایت
 
  جستجو در سایت
 
 لینکهای بالای آگهی متحرک سمت راست
 
 لینکهای پایین آگهی متحرک سمت راست
 
اوقات شرعی 
 
تاریخ : شنبه 5 ارديبهشت 1394     |     کد : 88409

جوشانده‌های مفید برای کاهش فشارخون

یک متخصص طب سنتی گفت: مزاج افراد متفاوت است و شناخت این تفاوتها در درمان فشارخون بسیار مهم است.با این وجود جوشانده برگ زیتون و تخم کرفس برای کاهش فشار خون توصیه می‌شود.

یک متخصص طب سنتی گفت: مزاج افراد متفاوت است و شناخت این تفاوتها در درمان فشارخون بسیار مهم است.با این وجود جوشانده برگ زیتون و تخم کرفس برای کاهش فشار خون توصیه می‌شود.

علی حسینی در گفت‌و گو با فارس گفت: بیماری فشارخون علائمی مانند سرخ شدن رنگ صورت، برجستگی عروق و نبض بالا دارد.

وی ادامه داد: البته گاهی در برخی افراد که مزاج صفراوی دارند فشارخون به رنگ زرد در چهره نمایان می شود که برای آنها پرهیز از مصرف غذاهای گرم و ادویه هایی مانند فلفل و زنجبیل و غذاهای چرب و شیرین توصیه می شود.

این متخصص طب سنتی گفت: برخی گیاهان برای کاهش فشارخون مفیدند مثلاً برگ‌های زیتون از فسفر،کلسیم،منیزیم و مواد قندی تشکیل شده که مصرف جوشانده آن برای بیماران مبتلا به فشارخون مناسب است.

وی افزود: تخم‌ گیاه کرفس نیز برای کاهش فشارخون توصیه می شود چون مقدار زیادی کلسیم دارد و می توان آن را به صورت جوشانده مصرف کرد.

حسینی ادامه داد: گیاهانی مانند گل گاوزبان و سنبل الطیب نیز به کاهش فشارخون کمک می کند.

وی گفت: گاهی نیز فشارخون بالا در افراد بلغمی مزاج متفاوت بروز می کند که رنگ چهره آنها به سیاهی تمایل دارد، این افراد باید از مصرف ماست، دوغ و سالاد بپرهیزند و از خوراکی های گرم بیشتر استفاده کنند بنابراین مصرف آویشن و سیاه‌دانه کمک کننده است.

این متخصص طب سنتی گفت: کاهش مصرف گوشت قرمز برای مبتلایان به بیماری فشارخون توصیه می شود و در مقابل مصرف خوراکی هایی که دارای سماق و گشنیز هستند مناسب است.


نوشته شده در   شنبه 5 ارديبهشت 1394  توسط   مدیر پرتال   
PDF چاپ چاپ بازگشت
نظرات شما :
Refresh
SecurityCode