طالبي با کاهش ميزان کلسترول و فشار خون، خطر ابتلاء به بيماريهاي قلبي عروقي را کاهش مي دهد.
مصرف يک فنجان آب طالبي داراي 56 کالري انرژي است و احتمال ابتلاي افراد را به پرفشاري خون تا 25 درصد کاهش ميدهد.
بسياري از بيماران قلبي به علت داروهايي که مصرف ميکنند به کاهش ميزان پتاسيم خون دچار ميشوند و چون طالبي مقدار فراواني پتاسيم دارد در کاهش اين عارضه دارويي در بيماران قلبي مؤثر است.
طالبي همچنين منبع غني از ويتامين هاي C, A و گروه B است و به دليل دارا بودن مقدار زيادي از ويتامين C, A ابتلا به بسياري از بيماريهاي مزمن مثل بيماريهاي قلبي، سکته و سرطان را کاهش و به دليل داشتن ويتامينهاي گروه B همچون ويتامينهاي B1, B5, B3, B6 ؛ باعث افزايش سوخت و ساز انرژي در بدن شده و منجر به کاهش وزن ميشود.
طالبي همچنين حاوي پتاسيم، فولات، فيبر، منيزيم و يد است.
از خواص درماني اين ميوه مي توان به مواد زير اشاره کرد:
- ميوهاي اشتها آوراست
- ادرار آور، نرم کننده (ملين) و موجب طراوت و شادابي پوست بدن ميشود
- خوردن طالبي بعد از غذا براي درمان کم خوني مفيد است
- طالبي براي کساني که سل ريوي دارند و يا مبتلا به يبوست و بواسير هستند مفيد است
- سرشار از ويتامينهاي A , C و سلولز است
- ملين است مخصوصاً براي کساني که از يبوست مينالند
- تشنگي را تسکين مي دهد
- گوشت طالبي براي تسکين سوختگيهاي سطحي و يا درمان ورم پوست مؤثر است
لازم به ذكر است، کساني که مرض قند و ورم معده دارند نبايد در مصرف طالبي زياده روي کنند.
سلامت نيوز