ترکی | فارسی | العربیة | English | اردو | Türkçe | Français | Deutsch
آخرین بروزرسانی : يکشنبه 2 دي 1403
يکشنبه 2 دي 1403
 لینک ورود به سایت
 
  جستجو در سایت
 
 لینکهای بالای آگهی متحرک سمت راست
 
 لینکهای پایین آگهی متحرک سمت راست
 
اوقات شرعی 
 
تاریخ : دوشنبه 10 تير 1387     |     کد : 877

طالبي خطر بيماري‌هاي قلبي را کاهش مي‌دهد

طالبي با کاهش ميزان کلسترول و فشار خون، خطر ابتلاء به بيماريهاي قلبي عروقي را کاهش مي دهد.

مصرف يک فنجان آب طالبي داراي 56 کالري انرژي است و احتمال ابتلاي افراد را به پرفشاري خون تا 25 درصد کاهش مي‌دهد.

بسياري از بيماران قلبي به علت داروهايي که مصرف مي‌کنند به کاهش ميزان پتاسيم خون دچار مي‌شوند و چون طالبي مقدار فراواني پتاسيم دارد در کاهش اين عارضه دارويي در بيماران قلبي مؤثر است.

طالبي همچنين منبع غني از ويتامين هاي C, A و گروه B است و به دليل دارا بودن مقدار زيادي از ويتامين C, A ابتلا به بسياري از بيماري‌هاي مزمن مثل بيماري‌هاي قلبي، سکته و سرطان را کاهش و به دليل داشتن ويتامين‌هاي گروه B همچون ويتامين‌هاي B1, B5, B3, B6 ؛ باعث افزايش سوخت و ساز انرژي در بدن ‌شده و منجر به کاهش وزن مي‌شود.


طالبي همچنين حاوي پتاسيم، فولات، فيبر، منيزيم و يد است.

از خواص درماني اين ميوه مي توان به مواد زير اشاره کرد:

- ميوه‌اي اشتها آوراست

- ادرار آور، نرم کننده (ملين) و موجب طراوت و شادابي پوست بدن مي‌شود

- خوردن طالبي بعد از غذا براي درمان کم خوني مفيد است

- طالبي براي کساني که سل ريوي دارند و يا مبتلا به يبوست و بواسير هستند مفيد است

- سرشار از ويتامين‌هاي A , C و سلولز است

- ملين است مخصوصاً براي کساني که از يبوست مي‌نالند

- تشنگي را تسکين مي دهد

- گوشت طالبي براي تسکين سوختگي‌هاي سطحي و يا درمان ورم پوست مؤثر است

لازم به ذكر است، کساني که مرض قند و ورم معده دارند نبايد در مصرف طالبي زياده روي کنند.

سلامت نيوز


نوشته شده در   دوشنبه 10 تير 1387  توسط   مدیر پرتال   
PDF چاپ چاپ بازگشت
نظرات شما :
Refresh
SecurityCode