ترکی | فارسی | العربیة | English | اردو | Türkçe | Français | Deutsch
آخرین بروزرسانی : شنبه ۱۳ ارديبهشت ۱۴۰۴
شنبه ۱۳ ارديبهشت ۱۴۰۴
 
  جستجو در سایت
 
 
اوقات شرعی تبریز
۵:۵۱ مانده تا اذان ظهر   
۰۳:۴۸:۱۸اذان صبح
۰۵:۲۷:۱۳طلوع خورشید
۱۲:۲۲:۲۰اذان ظهر
۱۹:۱۶:۲۸غروب خورشید
۱۹:۳۷:۰۹اذان مغرب
اوقات به افق :
اوقات با اختلاف ۲± دقیقه
   
 
تاریخ : سه شنبه ۱۲ مرداد ۱۳۸۹     |     کد : ۸۶۹۷

راي محروميت تراكتورسازي غيرعادلانه است

نماينده مردم تبريز، آذرشهر و اسكو در مجلس راي كميته انضباطي عليه تيم تراكتورسازي تبريز را غيرعادلانه خواند...

 نماينده مردم تبريز، آذرشهر و اسكو در مجلس راي كميته انضباطي عليه تيم تراكتورسازي تبريز را غيرعادلانه خواند.
رضا رحماني امروز در گفت‌و‌گو با خبرنگار فارس در تبريز گفت: تمام شواهد و گزارشات رسيده حكايت از تعجيلي بودن راي كميته انضباطي عليه تيم تراكتورسازي دارد.
وي دو جلسه محروميت هواداران پرشور تيم تراكتورسازي از تماشاي بازي‌هاي خانگي را عادلانه ندانست و گفت: انتظار است كميته انضباطي با در نظر گرفتن جميع جهات در راي صادره تجديد نظر كرده و نسبت به رفع محروميت تماشاگران پرشور تيم تراكتورسازي سريعاً اقدام كند.
نايب رئيس كميسيون صنايع و معادن مجلس شوراي اسلامي با بيان اينكه نبايد با فضاسازي رسانه‌اي تصميم تعجيلي گرفت، اظهار داشت: دلايل دو جلسه محروميت براي ما مشخص نيست و گزارش‌هاي رسيده حكايت از آن دارد كه طرفداران تيم تراكتور عكس‌العمل شديدتر از طرفداران تيم مقابل را نداشته‌اند.
نماينده مردم تبريز، آذرشهر و اسكو در مجلس همچنين از صدا و سيما خواست در بازي‌هاي حساس در انتخاب گزارشگر و همچنين انعكاس بي‌طرفي بازي دقت كند تا مشكلات اين چنيني پيش نيايد.
رحماني در عين حال افزود: از تماشاگران تيم‌هاي ورزشي نيز انتظار است با روحيات ورزشي در ورزشگاه‌ها ظاهر شده و از هرگونه توهين به اقوام و هواداران ساير تيم‌ها خودداري كنند.
وي همچنين تدبير هوشمندانه مسئولان كميته انضباطي را ضروري دانست و گفت: محكوم كردن تيم‌هاي تراكتورسازي و شهرداري تبريز به ديدار خانگي بدون تماشاگر نگاه يك طرفه به تيم‌هاست كه ضروري است به زودي تجديد نظر شود. 


نوشته شده در   سه شنبه ۱۲ مرداد ۱۳۸۹  توسط   مدیر پرتال   
PDF چاپ چاپ بازگشت
نظرات شما :
Refresh
SecurityCode
 
بارگذاری ...