ترکی | فارسی | العربیة | English | اردو | Türkçe | Français | Deutsch
آخرین بروزرسانی : جمعه 7 دي 1403
جمعه 7 دي 1403
 لینک ورود به سایت
 
  جستجو در سایت
 
 لینکهای بالای آگهی متحرک سمت راست
 
 لینکهای پایین آگهی متحرک سمت راست
 
اوقات شرعی 
 
تاریخ : دوشنبه 25 اسفند 1393     |     کد : 86561

پسر ۷ ساله‌ای که اندازه گوگل می‌داند

یک پسر ۷ ساله هندی به خاطر اطلاعات عجیب و غریب و شگفتی انگیزی که دارد به اسم « گوگل» معروف شده است.

همشهری آنلاین:یک پسر ۷ ساله هندی به خاطر اطلاعات عجیب و غریب و شگفتی انگیزی که دارد به اسم « گوگل» معروف شده است.

به گزارش مهر، «کائوتیلیا پاندیت» پسر ۷ ساله هندی یک دانشنامه کامل است. این پسر ۷ ساله در تمامی زمینه‌ها از جمله جغرافیا، زیست شناسی اطلاعات کامل دارد او همچنین در آمار، اقتصاد، سیاست و تقریبا هر موضوعی که بخواهید می‌تواند به شما اطلاعات کاملی دهد. کائوتیلیای ۷ ساله در عرض سه ماه توانست درباره ۲۱۳ کشور اطلاعاتی از قبیل جمعیت، تولید ناخالص ملی، منبع درآمد، ارز، مذهب و میراث فرهنگی را یاد بگیرد و درباره اش صحبت کند.

«کائوتیلیا» ساکن روستای کوهاند واقع در هاریانا هند است. اطلاعات بی‌اندازه و عجیب و غریب این کودک ۷ ساله باعث شده که به گوگل، قوی‌ترین موتور جستجوی جهان مشهور شود. گوگل هفت ساله در حال حاضر به طور منظم به سراسر مدارس هند سفر می کند و به سوالات دانش آموزان در زمینه های مختلف به راحتی پاسخ می دهد. در یکی از آخرین برنامه هایش در مدارس، از وی سوالاتی درباره سطح زمین واتیکان و تولید ناخالص بریتانیا پرسیده شد که او توانست به راحتی این سوالات دشوار را مانند یک کارشناس پاسخ دهد.

توانایی کائوتیلیا در جذب اطلاعات و قدرت حافظه تصویری‌اش باعث شده که لقب «گوگل» نام برازنده‌ای برایش باشد. یکی از شگفت‌انگیز‌ترین برنامه‌هایی که گوگل ۷ ساله در آن حضور داشت برنامه تلویزیونی مشهور هندی به نام « چه کسی می‌خواهد میلیونر شود» بود. کائوتیلیا در این برنامه که اجرای آن را «آمیتاپاچان» به عهده داشت، بسیاری از سوالات دانشمندان را به راحتی پاسخ داد سوالاتی که به گفته طراحان مردم عادی قادر به پاسخگویی آنها نبودند. رفتارهای کائوتیلیا در این مسابقه یادآور فیلم تحسین شده « میلیونر زاغه نشین» ساخته «دنی بویل» است. حالا کاتیلیا نیز در نقش جمال کاراکتر اصلی فیلم ظاهر شده است که می‌تواند به دشوارترین سوالات با وجود سن کمش پاسخ دهد.

کائوتیلیا درباره خودش می‌گوید: « من فکر می‌کنم که به اندازه کافی خوش شانس بودم که چنین والدین و معلمانی داشتم که به من توجه می‌کنند و باعث می‌شوند که من هر روز پیشرفت کنم. من هیچ دوستی در کلاس ندارم اما پدربزرگم بهترین دوست من است. من نمی‌دانم که چرا متفاوت هستم اما می‌دانم که من درباره همه چیز کنجکاو هستم. سوالاتم را همیشه در ذهنم نگه می‌دارم و پاسخ سوالاتم همواره در ذهنم باقی خواهد ماند.»

پدر و مادر کائوتیلیا او را هدیه خدا می‌دانند و می‌گویند: « ما متوجه استعدادهای غیر معمول و عجیب و غریب کائو شده بودیم اما هیچ وقت تصور نمی‌کردیم که فرزندمان تبدیل به اقیانوسی از دانش و اطلاعات شود. او تمام تعطیلات تابستان را مشغول مطالعه اطلس کشورهای دیگر بود و هر پاسخی که برای سوالاتش دریافت می‌کرد منجر به پیش آمدن سوال تازه‌ای می‌شد که برای پیدا کردن آن باید تلاش می‌کرد.»

اما گوگل ۷ ساله اصلا دلش نمی‌خواهد یک دانشمند و یا یک فضانورد باشد او دلش می خواهد یک افسر « آی ای اس» باشد و احتمالا به آرزویش هم خواهد رسید.


نوشته شده در   دوشنبه 25 اسفند 1393  توسط   مدیر پرتال   
PDF چاپ چاپ بازگشت
نظرات شما :
Refresh
SecurityCode