به گزارش سایت ماینیچی از ناحیه کویچیکاوا این گل از نوع تایتان آروم بوده که اصلا متعلق با جنگلهای اندونزی بوده اما گیاه شناسان ژاپنی توانسته اند آنرا در 6 نقطه از ژاپن به عمل آورند و این اولین باری است که شکوفه آن باز می شود. آروم یک گونه از گل های نادر جزیره سوماترای اندونزی است که همانطوری که در عکس دیده می شود مانند ساقه ای بنفش بیرون آمده است.
دانشگاه توکیو برای اولین بار در سال 1991 این گل را از اندونزی به ژاپن آورد. تخم اصلی گل باز شده توسط محقق امریکایی در سال 1993 به ژاپنی ها اهدا شده بود. گفتنی است پس از وقت صد ها ساعت تحقیق روی این گل گیاه شناسان موفق شدند هفته پیش گل یک و نیم متری را باز کنند. هر روز 7 شب غنچه کاملا باز می شود که فقط خود غنچه حدود 80 سانتی متر قد دارد.
ویژگی اصلی و نه چندان خوشایند تایتان آروم این است که برای جذب حشرات گرده افشان از خود بوی بسیار نامطبوعی که مانند گوشت فاسد شده است را از خود ساطع می کند.