سعيد حسيني متخصص تغذيه گفت: مصرف قهوه موجب دفع كلسيم بدن ميشود اما مصرف چاي كمرنگ موجب حفظ استخوان و نقش حمايتي برعهده دارد.
اين متخصص تغذيه در گفتگو با فارس افزود: شير و محصولات لبني منبع پروتئين هاي با كيفيت ، چربي و كربوهيدرات است و ميتواند مواد مغذي مانند كلسيم ، فسفر ، ويتامين هاي گروه D و A را تأمين كند.
وي گفت: هر ليوان شير قهوه داراي 330 ميليگرم كلسيم است كه فقط 4تا 6 ميليگرم كلسيم موجود در آن جذب بدن نميشود و افرادي كه نميتوانند شير خالي مصرف كنند ميتوانند شيرقهوه بنوشند.
حسيني اضافه كرد: برخي از رنگهاي مورد استفاده در شيرهاي طمعدار ممكن است با پيش فعالي كودكان ارتباط داشته باشد.افراد تا سن 30 سالگي بايد استخوانهاي بدن خود را بسازند و از نظر كلسيم و ويتامين D غني كنند.
وي اضافه كرد: از سن 30 سالگي به بعد ويتامين D و كلسيم نقش حمايتي از استخوان را برعهده دارند و بايد از شير و ماست بيشتر مصرف كنند.شيرهاي پرچرب نسبت به شيرهاي كم چرب از نظر ميزان كلسيم تفاوتي ندارد.
اين متخصص تغذيه افزود: امروزه مصرف قهوه جايگزين چاي شده است اما خود قهوه موجب دفع كلسيم در بدن ميشود در حالي كه اگر مصرف چاي كمرنگ موجب حفظ استخوان ميشود و نقش حمايتي از استخوان دارد.