ترکی | فارسی | العربیة | English | اردو | Türkçe | Français | Deutsch
آخرین بروزرسانی : جمعه 27 شهريور 1405
جمعه 27 شهريور 1405
 لینک ورود به سایت
 
  جستجو در سایت
 
 لینکهای بالای آگهی متحرک سمت راست
 
 لینکهای پایین آگهی متحرک سمت راست
 
اوقات شرعی 
 
تاریخ : سه شنبه 12 اسفند 1393     |     کد : 85949

برترین های مسابقات سراسری قرآن کریم در تبریز معرفی شدند

سی و هفتمین دوره مسابقات سراسری قرآن کریم با معرفی آثار برتر و با حضور مدیر کل و معاونین تبلیغات اسلامی استان در تبریز به کار خود پایان داد.



به گزارش روابط عمومی اداره کل تبلیغات اسلامی آذربایجان شرقی،سی و هفتمین دوره مسابقات سراسری قرآن کریم ظهر دوشنبه با حضور مسئولان کشوری و استانی در مصلی امام خمینی (ره) تبریزو معرفی نفرات برتر این دوره پایان یافت.

براساس نتایج اعلامی از سوی برگزار کنندگان این مسابقاتع در رشته قرائت قرآن کریم، حسن دانش از یزد، محسن کارگر از خراسان رضوی، سیدمحمد کرمانی ازتهران، ابراهیم تبسم چهره از گیلان و جواد سلیمانی از خراسان رضوی به‌عنوان نفرات اول تا پنجم انتخاب شدند.

دررشته مفاهیم نیز به ترتیب غلامحسین فاتحی از چهار محال و بختیاری، صاحب شریفی از خوزستان، علی سوخکی از فارس، علی حسین زاده از گیلان و نعمت قره خانی از آذربایجان غربی به ترتیب صاحب عناوین اول تا پنجم این رشته شدند.

حجت‌الاسلام  محمد مهدی رجبی از خراسان رضوی، محمد خاکپور از خراسان رضوی،محمد علی اسلامی از تهران، ابوذر کرمی از مرکزی و نوید رزمجو از فارس به ترتیب مقام های اول تا پنجم رشته حفظ کل قرآن را در سی و هفتمین دوره مسابقات سراسری قرآن کریم به خود اختصاص دادند.

فاطمه سعیدی مقدم از تهران، زینب میرزایی از تهران، راضیه رحیمی از اصفهان، سکینه صفری از قزوین و فاطمه غفاری از قم به‌عنوان نفرات برتر رشته حفظ ۲۰ جزء انتخاب شدند.حکیمه نصیری از مازندران، زهرا قربانی از اصفهان، سما بابایی از تهران، رقیه رضایی از مازندران و سمیه کدخدایی از قم به ترتیب رتبه های اول تا پنجم رشته حفظ کل این دوره از مسابقات را بدست آوردند.


نوشته شده در   سه شنبه 12 اسفند 1393  توسط   مدیر پرتال   
PDF چاپ چاپ بازگشت
نظرات شما :
Refresh
SecurityCode