ترکی | فارسی | العربیة | English | اردو | Türkçe | Français | Deutsch
آخرین بروزرسانی : جمعه 27 شهريور 1405
جمعه 27 شهريور 1405
 لینک ورود به سایت
 
  جستجو در سایت
 
 لینکهای بالای آگهی متحرک سمت راست
 
 لینکهای پایین آگهی متحرک سمت راست
 
اوقات شرعی 
 
تاریخ : سه شنبه 12 اسفند 1393     |     کد : 85948

انقلاب موجب نشرمفاهیم قرآن شد

رئیس دفتر بازرسی مقام معظم رهبری گفت: پیروزی انقلاب اسلامی ایران زمینه ساز نشر بیش از پیش مفاهیم قرآنی در جهان شده است.



حجت‌الاسلام و المسلمین علی‌اکبرناطق نوری دوشنبه در اختتامیه سی و هفتمین دوره مسابقات سراسری قرآن کریم در تبریز اظهار داشت: قرآن کریم به گفته امیرالمومنین(ع)اعجازی الهی و در حد تهدی است و این اعجاز تک بعدی نبوده و در حوزه های فصاحت، بلاغت و ادبیات اعجازآفرینی می‌کند که البته تمام این ویژگی ها از ابعاد ظاهری این کلام الهی هستند.

وی در ادامه وجوه معنوی و اثرگذاری قرآن کریم را عمیق تر و معجزه آساتر از ابعاد ظاهری آن برشمرد و افزود: در کلام علی ابن ابی طالب (ع) قرآن بهترین گفتار و سخنی
الهی است و کمال ایمان، دین شناسی و تفکر در اسلام است و هرچند بسیاری ازمسلمانان دین دار هستند اما در بعد دین شناسی کمتر توجه و تدبر دارند.

عضومجلس خبرگان رهبری از دین داران دین ناشناس به‌عنوان بزگترین تهدید و آسیب دین اسلام نام برد و تصریح کرد: در طول تاریخ بیشترین لطمات و صدمات و تحریفات رخ داده در دین مبین اسلام از ناحیه همین افراد صورت پذیرفته چرا که چنین اشخاصی هر آنچه را که به نام و با رنگ و لعاب دین اما برخلاف موازین اسلامی به آنها ارائه شود، بدون هیچ تفقه و تدبری می پذیرند و نتیجه آن بر نیزه رفتن قرآن در صدر اسلام و ظهور گروه های تندرو در زمان کنونی است.

حجت ‌الاسلام و المسلمین ناطق نوری در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به تاثیر پیروزی انقلاب اسلامی در نشر و ترویج آموزه های قرآنی گفت: تا پیش از آن تصور بر این بود که تنها مسلمانان غیرشیعی متعهد و مقید به قرآن هستند اما پیروزی انقلاب اسلامی و مجاهدت های امام راحل(ره) و شهدا در ۳۶ سال پیش و توجه و عنایات مقام معظم رهبری به تفقه و تدبر در مضامین قرآنی در عصر کنونی، زمینه سازحضور و درخشش شیعیان در این عرصه عظیم شده است.

مشاورورئیس دفتر بازرسی مقام معظم رهبری در بخش پایانی سخنان خود اظهار داشت:امیدواریم موضوع تفقه و معرفت شناسی قرآنی بیش از پیش مورد توجه فعالان این عرصه قرار گیرد چرا که به تعبیر امیر مومنان علی(ع) قرآن بهار دل ها و بابد شفاعت است و افراد عالم به قرآن که عامل به آن نیستند، در فردای قیامت زیانکارترین افراد خواهند بود.

گفتنی است سی و هفتمین دوره مسابقات سراسری قرآن کریم که با حضور ۴۷۰ قاری برتر،حافظ و نخبه قرآنی از ششم تا یازدهم اسفند امسال در تبریزبا همکاری اداره کل تبلیغات اسلامی آذربایجان شرقی توسط اداره کل اوقاف و امور خیریه استان برگزار شد.


نوشته شده در   سه شنبه 12 اسفند 1393  توسط   مدیر پرتال   
PDF چاپ چاپ بازگشت
نظرات شما :
Refresh
SecurityCode