ترکی | فارسی | العربیة | English | اردو | Türkçe | Français | Deutsch
آخرین بروزرسانی : جمعه 27 شهريور 1405
جمعه 27 شهريور 1405
 لینک ورود به سایت
 
  جستجو در سایت
 
 لینکهای بالای آگهی متحرک سمت راست
 
 لینکهای پایین آگهی متحرک سمت راست
 
اوقات شرعی 
 
تاریخ : يکشنبه 10 اسفند 1393     |     کد : 85844

صدورکارت فعالیت۹۰مداح در آذربایجان شرقی

رییس کانون مداحان و شعرای مذهبی تبریز از صدور کارت مداحی برای ۹۰ نفر از متقاضیان استان خبر داد.



به گزارش روابط عمومی تبلیغات اسلامی آذربایجان شرقی، صادق کمالی در همایش ساماندهی مجالس ترحیم و رونمایی از منشور این مجالس که در تبریز برگزار شد،گفت: هرچند آذری ها و بویژه تبریز همانند بسیاری دیگر از موارد، دربرگزاری مراسم عزاداری و مجالس ترحیم نیز سرآمد هستند، اما مهمترین دغدغه مسئولان این حوزه و مداحان، ورود افراد مبتدی به این بخش است که گاه بدون داشتن کمترین اطلاعات و آگاهی از مصائب و مراثی و حتی قرآنی اقدام به اجرای برنامه و وارد شدن آسیب به وجهه چنین مراسمی می شوند.

وی در ادامه با اشاره به برگزاری همایش بزرگ مداحان در سال ۹۰ که به همت تبلیغات اسلامی استان برگزار شد، افزود: پس از آن همایش کلید برنامه ریزی، آموزشی و آزمون از مداحان مجالس ترحیم زده شد که نتیجه آن منشور ۲۶ بندی مجالس ترحیم آذربایجان شرقی است که امروز رونمایی شده و در مساجد جهت اطلاع و اقدام عشره خوانان و مداحان نصب می‌شود.

رییس کانون مداحان و شعرای مذهبی آذربایجان شرقی به اجرای برنامه های آموزشی و آزمونی این قشر نیز اشاره و تصریح کرد: پس از تصمیم گیری های صورت گرفته برای ساماندهی مداحان و عشره خوانان مجالس ترحیم، یکصد نفر از تبریز و ۳۳۶ نفر از ۱۷ شهرستان دیگر آذربایجان شرقی در این برنامه ها شرکت و در نهایت ۹۰نفر موفق به دریافت کارت مداحی و عشره خوانی شده اند.

کمالی در پایان از استمرار این برنامه ها برای تایدد صلاحیت مداحان و عشره خوانان باقیمانده خبر داد و گفت: در حال حاضر ۴۱۷ کارت از این نوع آماده صدور و تحویل به متقاضیان است که اعطای آنها به متقاضیان منوط به شرکت آنان در برنامه های آموزشی و قبولی در آزمون های کتبی و شفاهی پس از برگزاری این دوره ها خواهد بود و پس از اتمام این طرح، تنها از افراد دارنده این کارت ها در مراسم عزاداری و مجالس ترحیم جهت ساماندهی این حوزه استفاده خواهد شد.

ساماندهی مجالس ترحیم نیازمند همکاری کلیه عوامل دخیل در آن است نماینده اتحادیه انجمن های اسلامی مساجد آذربایجان شرقی نیز در این مراسم با تاکیدبرهمراهی و همکاری کلیه عناصر و عوامل دخیل برای ساماندهی برگزاری مجالس ترحیم اظهار داشت: باید مسئولان هیئات و مداحان به تفاوت های اجرای مراسم مذهبی و عزاداری در اماکی و منازل شخصی با مساجد توجه داشته باشند چرا که در غیر این صورت شاهد بروز مشکلاتی بین مساجد و این هیئات و افراد خواهیم بود.

سعیدی در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به ظرفیت های بالای مساجد تصریح کرد: این ظرفیت ها بسترمناسبی برای اجرای برنامه های مدون مذهبی و دینی است و همکاری هیئات و مداحان با انجمن های اسلامی مساجد می تواند منجر به دستاوردهای ارزشمندی دراین حوزه شود.

وی در بخش پایانی سخنان خود به برخی نواقص در ساماندهی مداحان و عشره خوانان نیز اشاره کرد و گفت: در صدور مجوز برای این قشر و ساماندهی آنان باید به این نکته نیز دقت شود که انتخاب مداح، عشره خوان و قاری قرآن برای مجالس ترحیم توسط خود مردم و صاحبان مجالس صورت می گیرد و چنین مواردی در آینده می تواند موجب بروز برخی مشکلات و عدم توفیق در اجرای این طرح شود.



نوشته شده در   يکشنبه 10 اسفند 1393  توسط   مدیر پرتال   
PDF چاپ چاپ بازگشت
نظرات شما :
Refresh
SecurityCode