ترکی | فارسی | العربیة | English | اردو | Türkçe | Français | Deutsch
آخرین بروزرسانی : دوشنبه 18 تير 1403
دوشنبه 18 تير 1403
 لینک ورود به سایت
 
  جستجو در سایت
 
 لینکهای بالای آگهی متحرک سمت راست
 
 لینکهای پایین آگهی متحرک سمت راست
 
اوقات شرعی 
 
تاریخ : پنجشنبه 30 بهمن 1393     |     کد : 85375

چای سبز، تومورهای سرطانی را نابود می کند

محققان چینی دریافته اند در میان خوراکی های ضد سرطانی، چای سبز حاوی بیشترین میزان مولکول های ضد سرطان است که کاتچین موجود در آن توانایی نابود کردن تومورها را از هر نوعی که باشند داراست.

محققان چینی دریافته اند در میان خوراکی های ضد سرطانی، چای سبز حاوی بیشترین میزان مولکول های ضد سرطان است که کاتچین موجود در آن توانایی نابود کردن تومورها را از هر نوعی که باشند داراست.

 

این مولکول های ضد سرطانی با نام «کاتچین» (از خانواده فلاونوئیدها) یک سوم وزن برگ چای را تشکیل می دهند.

آنان می گویند: کاتچین ها یک ویژگی خاص دارند و آن قابلیت حمله به تعداد زیادی از فرآیندهایی است که در پیشرفت سلول های سرطانی به کار گرفته می شوند. کاتچین بیشتر از هر ماده حاوی «EGCG» (اپگالوکاتچین گالت) است. این ماده توانایی نابود کردن تومورها از هر نوعی که باشند را دارد.

به گفته آنان، زمانی که سلول های سرطانی برای تشکیل یک تومور کوچک رشد می کنند، به موازات رشد آنها، باید تغذیه شبکه عروق خونی کند شود تا بتوانند تکثیر کنند.

محققان می گویند: این همان مرحله ای است که آنژیوژن نامیده می شود.«EGCG» جلوی «آنژیوژن» را می گیرد، یعنی تشکیل یک شبکه خونی ضروری برای تشکیل و رشد هر نوع توموری را متوقف می کند.


نوشته شده در   پنجشنبه 30 بهمن 1393  توسط   مدیر پرتال   
PDF چاپ چاپ بازگشت
نظرات شما :
Refresh
SecurityCode