در نهمین روز از دهه مبارک فجر،بهره برداری از شرکت آذر بقچه شهرستان مرند با حضور رئیس اداره تبلیغات اسلامی این شهرستان آغاز شد.
به گزارش روابط عمومی اداره کل تبلیغات اسلامی استان آذربایجان شرقی،همزمان با نهمین روز از دهه فجر مبارک فجر۹۳ با حضور رئیس اداره تبلیغات اسلامی شهرستان مرند، نماینده مردم مرند و جلفا در مجلس، فرماندار شهرستان مرند، بخشدار بخش مرکزی و جمعی ازمسئولین، بهره برداری از شرکت تولیدی ” آذر بقچه مرند” آغاز شد.
این شرکت تولیدی که در راه قدیم روستای جواش واقع شده است، در حال حاضر محصولاتی همچون بقچه لباس، کاور لباسشویی،تو یخچالی و دستمال گردگیری تولید میکند که با تجهیز بیشتر قادر به تولید حداقل ۲۹ قلم محصول دیگر می باشد.
بنابه گفته مدیر عامل این شرکت تولیدی هم اینک ۸۰ نفر در این مکان مشغول بکار هستند که از این تعداد ۶۵ نفر زن و ۱۵ نفر مرد می باشد.این شرکت تولیدی علاوه بر فروش محصولات خود در داخل کشور، به چندین کشور خارجی نیز صادرات دارد. برای احداث این واحد تولیدی حدود ۱۰۰ میلیارد ریال سرمایه گذاری شده است. مسئولین حاضر در مراسم افتتاح این شرکت تولیدی در خصوص کمک به طرح گسترش این کارگاه و ایجاد اشتغال زایی بیشتر اعلام آمادگی کردند.