ترکی | فارسی | العربیة | English | اردو | Türkçe | Français | Deutsch
آخرین بروزرسانی : يکشنبه 30 آذر 1404
يکشنبه 30 آذر 1404
 لینک ورود به سایت
 
  جستجو در سایت
 
 لینکهای بالای آگهی متحرک سمت راست
 
 لینکهای پایین آگهی متحرک سمت راست
 
اوقات شرعی 
 
تاریخ : دوشنبه 13 بهمن 1393     |     کد : 84528

ضرورت مشارکت مردم در برنامه های دهه فجر

معاون فرهنگی و پژوهشی اداره کل تبلیغات اسلامی آذربایجان شرقی بر ضرورت مشارکت مردم در برگزاری برنامه های دهه فجر تاکید کرد.

معاون فرهنگی و پژوهشی اداره کل تبلیغات اسلامی آذربایجان شرقی بر ضرورت مشارکت مردم در برگزاری برنامه های دهه فجر تاکید کرد.

حجت‌الاسلام میکائیل اسکندری در گفتگو خبرنگار با مهر با بیان اینکه حمایت از جبهه مقاومت اسلامی وظیفه مسلمانان کشورمان است، گفت: استکبار از ابتدا سعی داشت به این نظام اسلامی ما ضربه بزند و برای همین منظور نیز تعداد زیادی نقشه و برنامه طراحی کرده بود.

وی ادامه داد: ولی در اوایل انقلاب رهبری و مدیریت هوشمندانه امام راحل(ره) و پس از ایشان مقام معظم رهبری با درایت  تمام نقشه های دشمنان انقلاب و اسلام را نقش بر آب کرد.

حجت‌الاسلام اسکندری با اشاره به اینکه جوانان نیز نقش قابل توجهی در پیروزی انقلاب اسلامی داشتند، گفت: برای همین برنامه ریزی برای جوانان مستعد این کشور نیز ضرورت دارد.

وی با بیان اینکه دلیل اصلی پیروزی این انقلاب در راس بودن یک رهبر حکیم و باتقوا بود، ابراز داشت: دهه فجر دهه پیروزی خون بر شمشیر، سرآغاز طلوع اسلام و خاستگاه ارزش‌های اصیل ناب محمدی(ص) و مقطع رهایی از استکبار است.

حجت‌الاسلام اسکندری به برگزاری بیش از ۱۵۰ ویژه برنامه درقالب کمیته تشکل های دینی و کانون های فرهنگی دهه فجر انقلاب اسلامی در استان به مسئولیت اداره کل تبلیغات اسلامی خبر داد و گفت: ستاد تشکل های دینی و کانون های فرهنگی دهه فجر انقلاب اسلامی آذربایجان شرقی به مناسبت سی و ششمین سالگرد پیروزی شکوهمند انقلاب اسلامی برنامه های ویژه ای را در ۱۵۲مکان درقالب کمیته تشکل های دینی و کانون های فرهنگی که شامل انجمن های اسلامی مساجد، ادارات، کارخانجات، بانک ها و مراکز درمانی، هیئات حسینی می باشد پیش بینی کرده است


نوشته شده در   دوشنبه 13 بهمن 1393  توسط   مدیر پرتال   
PDF چاپ چاپ بازگشت
نظرات شما :
Refresh
SecurityCode