ترکی | فارسی | العربیة | English | اردو | Türkçe | Français | Deutsch
آخرین بروزرسانی : سه شنبه 9 دي 1404
سه شنبه 9 دي 1404
 لینک ورود به سایت
 
  جستجو در سایت
 
 لینکهای بالای آگهی متحرک سمت راست
 
 لینکهای پایین آگهی متحرک سمت راست
 
اوقات شرعی 
 
تاریخ : چهارشنبه 1 بهمن 1393     |     کد : 83945

تلفن هوشمندی که لپ تاپ می‌شود

گرچه تلفن‌های هوشمند بسیاری از فعالیت‌هایی که با کمک لپ تاپ و رایانه ها انجام می‌شدند را مرتفع کرده‌اند اما هنوز هم برای تایپ مقالات طولانی و سرچ‌های گسترده در اینترنت به لپ تاپ ها نیازمندیم.

گرچه تلفن‌های هوشمند بسیاری از فعالیت‌هایی که با کمک لپ تاپ و رایانه ها انجام می‌شدند را مرتفع کرده‌اند اما هنوز هم برای تایپ مقالات طولانی و سرچ‌های گسترده در اینترنت به لپ تاپ ها نیازمندیم.

به گزارش خبرگزاری مهر،کمپانی های مختلف فناوری به دنبال ساخت و عرضه محصولاتی هستند که با کمک آنها نه تنها بتوانند رقبای خود را کنار زده بلکه نگاه مخاطبان بیشتری را نیز به خود جلب کنند.

اسمارت فون هایی که در سال های اخیر تولید و روانه بازار فناوری شده اند معمولا بدون صفحه کیبورد بوده و لمسی هستند که استفاده طولانی مدت از آنها را کمی دشوار می کند اما مایکروسافت به دنبال ساخت محصول جدیدی است که این مشکل را نیز حذف کند. محصول جدید مایکروسافت ترکیبی از  «اسمارت فون و لپ تاپ» است. 

پیش بینی می شود که کیبورد این تلفن همراه قابلیت جمع شدن یا چرخش را نیز داشته باشد. هنوز جزئیات بیشتری از این محصول منتشر نشده اما این محصول سخت افزاری مایکروسافت می تواند گام جدیدی به دنیای فناوری باشد.


نوشته شده در   چهارشنبه 1 بهمن 1393  توسط   مدیر پرتال   
PDF چاپ چاپ بازگشت
نظرات شما :
Refresh
SecurityCode