ترکی | فارسی | العربیة | English | اردو | Türkçe | Français | Deutsch
آخرین بروزرسانی : يکشنبه 30 آذر 1404
يکشنبه 30 آذر 1404
 لینک ورود به سایت
 
  جستجو در سایت
 
 لینکهای بالای آگهی متحرک سمت راست
 
 لینکهای پایین آگهی متحرک سمت راست
 
اوقات شرعی 
 
تاریخ : پنجشنبه 25 دي 1393     |     کد : 83637

آمادگی زیرساخت‌های اولیه برای اجرای طرح ترافیک تبریز

معاون حمل و نقل ترافیک شهرداری تبریز از آمادگی زیرساخت‌های اولیه برای اجرای طرح ترافیک تبریز خبر داد.

معاون حمل و نقل ترافیک شهرداری تبریز از آمادگی زیرساخت‌های اولیه برای اجرای طرح ترافیک تبریز خبر داد.


به گزارش خبرگزاری فارس از تبریز، یعقوب وحیدکیا امشب در جلسه شورای ترافیک تبریز با بیان اینکه متاسفانه برای اجرای طرح اتفاق نظر وجود ندارد، اظهار داشت: در شورای ترافیک نظرات مختلفی در مورد طرح‌های جایگزین برای این امر مطرح بود.
 
وی افزود: حتی برای اجرای طرح ما در تابستان امسال به طور به‌روز از طریق میدانی افکارسنجی هم انجام داده‌ایم.
 
وحیدکیا ادامه داد: حتی بحثی در مورد زوج و فرد کردن خودروها نیز مطرح شد که در این مورد نیز نظرسنجی شد که نتایج آن نیز آماده و قابل بررسی است.
 
معاون حمل و نقل ترافیک شهرداری تبریز تاکید کرد: هر زمانی که برای اجرای طرح اتفاق نظر کاملی به وجود آمد، سعی خواهیم داشت با همکاری پلیس مشکلات ترافیکی را حل کنیم.
 
وی از نیاز به هماهنگی‌های بین بخشی خبر داده و تصریح کرد: وقتی آرا و نظرات مختلف به میان می‌آید ما هم با شک و تردید رو به رو می‌شویم.


نوشته شده در   پنجشنبه 25 دي 1393  توسط   مدیر پرتال   
PDF چاپ چاپ بازگشت
نظرات شما :
Refresh
SecurityCode