پياز به دليل داشتن ماده گلوکوزين که مشابه هورمون انسولين است، قند خون را تنظيم مي کند.
پياز سرشار از ويتامين C، کلسيم، منيزيم، فسفر، پتاسيم، سديم، گوگرد و اسيد فوليک و مقدار کمي آهن، مس و روي است که تاکنون تحقيقات زيادي براي اثبات خواص آن صورت گرفته است.
خوردن پياز در پيشگيري از پوکي استخوان مؤثر است، چرا که پياز با جلوگيري از کاهش مواد معدني به ويژه کلسيم سلول هاي استخواني از بروز پوکي استخوان جلوگيري مي کند.
گفتني است، خوردن نصف پياز متوسط در روز 30 درصد از مقدار کلسترول بد خون را کاهش مي دهد و به جاي آن باعث افزايش کلسترول خوب خون مي شود.
پياز منبع غني نوعي اکسيدان است که از بروز سرطان در افراد جلوگيري مي کند.
اين گياه خوراکي از بيماري آب مرواريد در چشم نيز جلوگيري مي کند و بنابراين مصرف آن به افراد مسن توصيه مي شود.
سلامت نيوز