ترکی | فارسی | العربیة | English | اردو | Türkçe | Français | Deutsch
آخرین بروزرسانی : يکشنبه 17 تير 1403
يکشنبه 17 تير 1403
 لینک ورود به سایت
 
  جستجو در سایت
 
 لینکهای بالای آگهی متحرک سمت راست
 
 لینکهای پایین آگهی متحرک سمت راست
 
اوقات شرعی 
 
تاریخ : پنجشنبه 27 آذر 1393     |     کد : 82160

جذب ویتامین A با آووکادو

آووکادو حاوی بیش از 25 ماده مغذی از جمله ویتامین E، C،B ،A ،K ، مس ، آهن، فسفر، منیزیم، فسفر، فیبر، پروتئین، و چندین مواد شیمیایی گیاهی مفید است که در درمان بسیاری بیماری ها موثر هستند.

آووکادو حاوی بیش از 25 ماده مغذی از جمله ویتامین E، C،B ،A ،K ، مس ، آهن، فسفر، منیزیم، فسفر، فیبر، پروتئین، و چندین مواد شیمیایی گیاهی مفید است که در درمان بسیاری بیماری ها موثر هستند.
پژوهش های محققان دانشگاه ایالتی اوهایو در آمریکا نشان می دهد که مصرف آوکادوی تازه یکی از راه های جذب ویتامین A است.

به دلیل فعل و انفعالات انجام شده در بدن، ویتامین A مواد غذایی مصرفی به طور کامل جذب نمی شود. تحقیقات نشان می دهد که مصرف آوکادو به جذب این ویتامین در بدن کمک می کند.

انجمن های سلامت بسیاری از کشورهای دنیا به این میوه لقب سلامت ترین غذای دنیا را نسبت داده اند.

آووکادو حاوی بیش از 25 ماده مغذی از جمله ویتامین E، C،B ،A ،K ، مس ، آهن، فسفر، منیزیم، فسفر، فیبر، پروتئین، و چندین مواد شیمیایی گیاهی مفید است که در درمان بسیاری بیماری ها موثر هستند.

برخی از خواص درمانی آووکادو عبارتند از:

-کاهش سطح کلسترول

-افزایش سلامت قلب

-کنترل فشار خون

-دارای خواص ضد التهابی

-بهبود سلامت سیستم بینایی

-جلوگیری از زایمان زودرس

-مبارزه با رادیکال های آزاد

-جلوگیری از بروز سکته مغزی

-خواص ضد سرطانی

-خواص ضد پیری

-مراقبت از پوست

همانطور که گفته شد آوکادو به جذب ویتامین A کمک می کند. ویتامین A تنظیم کننده بسیاری از عملکردهای مفید بدن است.

برخی از مهمترین وظایف این ویتامین در بدن عبارتند از :

-بهبود سیستم ایمنی بدن و مقاوت در برابر انواع عفونت

-مقاوت در برابر سرما خوردگی

- افزایش سلامت سیستم بینایی

-حفظ طراوت و شادابی پوست

-کمک به بهبود زخم

-ویتامین ضروری برای عملکرد گوش میانی

-خاصیت سم زدایی

-حفظ سلامت دندان ها

-حفاظت از روده

-محافظت از ریه

به غیر از آوکادو، سیب زمینی، هویج، اسفناج، طالبی، کلم بروکلی، زردآلو، هندوانه، کدو حلوایی، کاهو، مارچوبه، جعفری، ذرت، لوبیا سبز، تخم مرغ، نخود فرنگی و گل کلم منبع غنی این ویتامین هستند.

نتایج این تحقیقات در شماره اخیر نشریه The Journal of Nutrition منتشر شده است.


نوشته شده در   پنجشنبه 27 آذر 1393  توسط   مدیر پرتال   
PDF چاپ چاپ بازگشت
نظرات شما :
Refresh
SecurityCode