محققان فرانسوي در تحقيقات خود نشان دادند که خوردن روزانه طالبي مي تواند از افراد در مقابل استرس محافظت کند.
به گزارش مهر، با شروع فصل تابستان ميوه هايي چون هندوانه و طالبي رواج مي يابند اکنون گروهي ازدانشمندان موسسه ملي تحقيقات کشاورزي فرانسه کشف کردند که خوردن روزانه طالبي مي تواند از بروز استرس پيشگيري کند.
اين دانشمندان با انجام آزمايشاتي بر روي مدلهاي حيواني که به آنها روزانه ماده آنتي اکسيدان سوپر اکسيد ديسموتازيس آنزيمي (SOD) داده مي شد، به اين نتايج دست يافتند. اين ماده به وفور در طالبي يافت مي شود.
نتايج اين تحقيقات بر روي 36 خوک آزمايشگاهي که به مدت دو روز به آنها غذا داده نشده بود، انجام شد در اين آزمايش خوکها به سه گروه تقسيم بندي شدند. به گروه اول پس از دو روز گرسنگي به مدت سه هفته يک رژيم غذايي استاندارد ثابت داده شد.
به دو گروه ديگر ترکيبي از رژيمي متشکل از 5/12 يا 50 واحد بين المللي بر کيلوگرم (IU/Kg) از آنتي اکسيدانهاي SOD با هدف ارزيابي تغييرات سطح پروتئينهاي استرس زا در روده اين حيوانات داده شد.
براساس گزارش NutraIngredients.com، نتايج اين تحقيقات نشان دادند که سطوح SOD در خون با افزايش دوزهاي طالبي افزايش يافت.
با افزايش اين سطوح از تعداد پروتئينهاي استرس زا در روده کاسته و به همين نسبت استرس خوکها کاهش يافت.