به گزارش خبرگزاری مهر، محققان مرکز پزشکی لانگون دانشگاه نیویورک در تحقیقات خود برای اولین بار به این نتیجه رسیدند که حضور فیزیکی مادر می تواند از درد نوزادان در هنگام بیماری بکاهد. از سوی دیگر، حضور مادر می تواند باعث تغییر فعالیت قسمت هایی از مغز نوزادان شود که در هیجانات دخیل هستند.
در این مطالعه، محققان پالس های الکتریکی را به مغز موش های جوان وارد کرده و بخش های فعال مغزی را که در هیجاناتی مانند ترس و درد نقش داشتند مورد مطالعه قرار دادند. آنها در این تحقیقات دریافتند که درد می تواند صدها سلول را در مغز فعال کند. اما تاثیر درد در نوازادان با حضور فیزیکی، صدا و نوازش های مادر تا حد قابل توجهی کاهش پیدا می کند.
پرفسور "رژینا سولیوان"، نوروبیولوژیست دانشگاه نیویورک می گوید: "این مطالعه نشان داد که حضور مادر نه تنها به نوزاد آرامش می بخشد بلکه می تواند فعالیت سلول های مغزی را نیز دستخوش تغییر کند. حضور مادر می تواند کاهش درد در نوزادان را به دنبال داشته باشد."
چندی پیش نیز مطالعات محققان نشان داده بود که شنیدن صدای مادر به نسبت صدای پدر تاثیر بیشتری بر کودکان داشته و کودکان به صدای مادر بیشتر عادت دارند تا صدای پدر و ارتباط کلامی مادر با کودک تاثیر بیشتری به نسبت ارتباط کلامی کودک با پدر دارد.