ترکی | فارسی | العربیة | English | اردو | Türkçe | Français | Deutsch
آخرین بروزرسانی : يکشنبه 30 آذر 1404
يکشنبه 30 آذر 1404
 لینک ورود به سایت
 
  جستجو در سایت
 
 لینکهای بالای آگهی متحرک سمت راست
 
 لینکهای پایین آگهی متحرک سمت راست
 
اوقات شرعی 
 
تاریخ : پنجشنبه 29 آبان 1393     |     کد : 80890

امام جمعه تبریز: حرکت عراق و سوریه برای برقراری امنیت به برکت انقلاب اسلامی است

نماینده ولی فقیه در آذربایجان شرقی و امام جمعه تبریز گفت: حرکت عراق و سوریه برای برقراری امنیت و مقابله با تروریست ها به برکت انقلاب اسلامی میسر شده است.

نماینده ولی فقیه در آذربایجان شرقی و امام جمعه تبریز گفت: حرکت عراق و سوریه برای برقراری امنیت و مقابله با تروریست ها به برکت انقلاب اسلامی میسر شده است.


آیت الله محسن مجتهدشبستری روز چهارشنبه درنشست سیاست گذاری و برنامه ریزی بزرگداشت مراسم دهه فجر انقلاب اسلامی و نهم دی در استان، افزود: امنیت موجود در ایران و کمک به برقراری امنیت در دیگر کشورها و کمک به فلسطین در برابر مستکبران قدرت ایران اسلامی را نشان می دهد.

وی گفت: رییس جمهوری آمریکا چهارنامه به رهبری نوشته و دست به دامن ایران شده است و این موضوع اقتدار ایران و تاثیرگذاری انقلاب را در سطح بین المللی و جهانی نشان می دهد.

امام جمعه تبریز اظهار کرد: انقلاب اسلامی برای کشور معنویت و اقتدار به ارمغان آورد و در منطقه و جهان بیداری اسلامی موجب شد.

آیت الله مجتهدشبستری با تاکید بر لزوم تبیین اهمیت و جایگاه ولایت فقیه در دهه فجر و تاثیر آن در پیروزی انقلاب و همچنین آسیب شناسی عملکرد دستگاه های اجرایی خواستار شکل گیری جلسات و میزگردها به خصوص در محافل دانشگاهی شد.

وی همچنین اظهار کرد: رهبر معظم انقلاب در چند سال گذشته بیش از 10 بار به موضوع جریانات و فتنه سال 88 پرداخته اند تا این جریان فراموش نشود و اعلام کرده اند این جریان خط قرمز است.

امام جمعه تبریز خاطر نشان کرد: سالگرد هشت دی مردم تبریز و نهم دی مردم ایران نباید فراموش شود و بر این اساس برگزاری تجمعی در استان برای اثبات وفاداری و تجدید میثاق با ولایت، امام حسین(ع)، امام راحل و رهبری در این ایام لازم است.

رییس شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی و ستاد دهه فجر انقلاب اسلامی آذربایجان شرقی نیز در این نشست بر محتوا محوری و کیفیت برنامه های دهه فجر و روز نهم دی تاکید کرد و گفت: محتوای ارزشی این برنامه ها باید قابلیت انتقال هرچه بیشتر به نسل جوان انقلاب را برای حفظ اهداف عالی نظام داشته باشد.

حجت الاسلام حسین تقی زاده افزود: تبیین ابعاد دخالت های خارجی در فتنه سال 88 و قداست شکنی روز عاشورا در برنامه های نهم دی لازم است.

در این نشست کمیته های 23 گانه ستادهای مربوطه تعیین و معرفی شدند و همچنین زمان برگزاری تجمع بزرگداشت نهم دی، روز هشتم دی ساعت 10 در سه راه مصلی تبریز تصویب و اعلام شد.


نوشته شده در   پنجشنبه 29 آبان 1393  توسط   مدیر پرتال   
PDF چاپ چاپ بازگشت
نظرات شما :
Refresh
SecurityCode