ترکی | فارسی | العربیة | English | اردو | Türkçe | Français | Deutsch
آخرین بروزرسانی : يکشنبه 17 تير 1403
يکشنبه 17 تير 1403
 لینک ورود به سایت
 
  جستجو در سایت
 
 لینکهای بالای آگهی متحرک سمت راست
 
 لینکهای پایین آگهی متحرک سمت راست
 
اوقات شرعی 
 
تاریخ : يکشنبه 25 آبان 1393     |     کد : 80713

خرمالو، کاهنده چربی خون

مدرس گیاهان دارویی دانشکده کشاورزی دانشگاه تبریز گفت: خرمالو حاوی مقدار زیادی پکتین بوده و از آن جایی که پکتین یکی از فیبرهای محلول در آب است باعث کاهش چربی خون می‌شود.


مدرس گیاهان دارویی دانشکده کشاورزی دانشگاه تبریز گفت: خرمالو حاوی مقدار زیادی پکتین بوده و از آن جایی که پکتین یکی از فیبرهای محلول در آب است باعث کاهش چربی خون می‌شود.

جاوید عمارت پرداز در گفت‌وگو با ایسنا، افزود: خرمالو سرشار از ویتامین A و بتاکاروتن و دارای مقدار قابل توجهی ویتامین‌های B۱، B۲، B۳ و C است.

وی با اشاره به مناسبترین زمان برای استفاده از این میوه تشریح کرد: خرمالو بهتر است در زمان پُربودن معده مصرف شود زیرا اسید معده را زیادتر کرده و به هضم غذا کمک می‌کند.

عمارت پرداز ادامه داد: استفاده از گرد حاصل شده از کوبیده شده دانه میوه خرمالو برای دفع سنگ کلیه و مثانه توصیه می‌شود.

استاد گروه باغبانی دانشکده کشاورزی دانشگاه تبریز خاطرنشان کرد: این میوه خوش رنگ و خوش طعم دارای مواد معدنی ضروری برای بدن مانند کلسیم، گوگرد، آهن، فسفر، منیزیم و پتاسیم است.

وی افزود: آهن موجود در خرمالو عنصر اصلی خونسازی و پتاسیم موجود در آن اشتهاآور و شستشو دهنده کلیه و کبد است. البته خرمالو دارای مقدار کمی تانن است که مصرف آن گاهی ممکن است موجب یبوست شود.



نوشته شده در   يکشنبه 25 آبان 1393  توسط   مدیر پرتال   
PDF چاپ چاپ بازگشت
نظرات شما :
Refresh
SecurityCode