ترکی | فارسی | العربیة | English | اردو | Türkçe | Français | Deutsch
آخرین بروزرسانی : چهارشنبه 7 آذر 1403
چهارشنبه 7 آذر 1403
 لینک ورود به سایت
 
  جستجو در سایت
 
 لینکهای بالای آگهی متحرک سمت راست
 
 لینکهای پایین آگهی متحرک سمت راست
 
اوقات شرعی 
 
تاریخ : شنبه 22 خرداد 1389     |     کد : 7950

تحريم‌هاي شوراي امنيت عليه ايران نامشروع است

حزب دفاع از قانون اساسي روسيه در پيامي حمايت روسيه از قطعنامه ضد ايراني در شوراي امنيت را محكوم كرد و اعمال تحريم‌ها عليه ايران را نامشروع خواند.

 حزب دفاع از قانون اساسي روسيه در پيامي حمايت روسيه از قطعنامه ضد ايراني در شوراي امنيت را محكوم كرد و اعمال تحريم‌ها عليه ايران را نامشروع خواند.
به گزارش خبرگزاري فارس، شوراي سياسي مركزي حزب دفاع از قانون اساسي روسيه (روس) در بيانيه‌اي مخالفت شديد خود را با تصميم شوراي امنيت سازمان ملل متحد در رابطه با اِعمال تحريمهاي جديد عليه جمهوري اسلامي ايران اعلام كرد و حمايت رهبري روسيه از اين تصميم را محكوم نمود.
اين حزب ضمن موافقت با ايده عدم گسترش سلاحهاي هسته‌اي، در عين حال اعمال تحريم‌ها عليه ايران را كه بر صلح آميز بودن برنامه هسته‌اي خود تأكيد مي‌كند، نامشروع خواند.
در بيانيه اين حزب آمده است: در شرايط بي‌نظمي عمومي جهاني در حل و فصل مسائل مربوط به وجود سلاح هسته اي در ميان شمار زيادي از اعضاي جامعه جهاني، اين اقدام ضد ايراني شوراي امنيت نابجا به نظر مي‌رسد. از ميان كشورهايي كه رسما هسته‌اي محسوب مي‌شوند تنها آمريكا و روسيه با قراردادهاي دوجانبه مرتبط مي‌باشند كه محدود كننده پارامترهاي كمي و كيفي تسلحيات راهبردي آنها است، انگلستان، چين و فرانسه هيچگونه تعهدات بين المللي در خصوص پتانسيل‌هاي موشكي و هسته‌اي ندارند.
اين بيانيه مي‌افزايد: علاوه بر آن، همه به طور موثق مي‌دانند كه هند، پاكستان و اسرائيل از سلاح هسته‌اي برخوردار مي‌باشند. احتمالاً آفريقاي جنوبي و كره شمالي نيز سلاح هسته‌اي دارند، اين كشورها نيز تعهدي در اين زمينه ندارند.
در اين شرايط تحريمهاي سازمان ملل متحد بر عليه ايران كه سلاح هسته‌اي ندارد، بي‌اساس و تبعيض آميز است. در ابتدا بايستي اوضاع را در چارچوب باشگاه هسته‌اي رسمي و غيررسمي از نظر بين‌المللي و حقوقي حل و فصل كرد. در بيانيه حزب دفاع از قانون اساسي روسيه با بيان اينكه جامعه جهاني نياز به شفافيت و كنترل بيشتر در اين زمينه حساس دارد، آمده است: فقط پس از مشخص شدن اوضاع بين‌المللي و حقوقي و در چارچوب دارندگان سلاح هسته اي مي‌توان مسئله تحكيم رژيم عدم اشاعه را مطرح كرده و لزوم بكارگيري اقدامات تاثيرگذار بر كشورهايي كه پتانسيل علمي و فني را ايجاد كرده و به طور تئوريك مي‌توانند در اهداف صلح آميز از آنها استفاده كنند را مورد بررسي قرار داد.
اين حزب با اشاره به تلاش‌هاي آمريكا براي صدور اين قطعنامه آورده است كه اين تلاش‌ها ما را به ياد اقدامات واشنگتن در جهت آماده كردن ديپلماتيك و رواني براي حمله به عراق و افغانستان مي‌اندازد.
اين حزب در پايان مي‌افزايد: از موضع دولت روسيه كه در تبليغات ضد ايراني در سازمان ملل متحد شركت كرده و به آمريكا براي دامن زدن به كانون جديد تشنج در مرزهاي روسيه كمك مي‌كند، متعجب هستيم، اين موضع با منافع ملي فدراسيون روسيه مغايرت دارد.


نوشته شده در   شنبه 22 خرداد 1389  توسط   مدیر پرتال   
PDF چاپ چاپ بازگشت
نظرات شما :
Refresh
SecurityCode