ترکی | فارسی | العربیة | English | اردو | Türkçe | Français | Deutsch
آخرین بروزرسانی : سه شنبه 24 شهريور 1405
سه شنبه 24 شهريور 1405
 لینک ورود به سایت
 
  جستجو در سایت
 
 لینکهای بالای آگهی متحرک سمت راست
 
 لینکهای پایین آگهی متحرک سمت راست
 
اوقات شرعی 
 
تاریخ : يکشنبه 20 مهر 1393     |     کد : 79284

شربت ضد سرفه گیاهی ویژه دیابتی ها به بازار می‌آید

محققان ایرانی توانستند شربت ضد سرفه ای بسازند که حاوی ویتامین c و قابل استفاده برای دیابتی ها است.

محققان ایرانی توانستند شربت ضد سرفه ای بسازند که حاوی ویتامین c و قابل استفاده برای دیابتی ها است.

جلال رحیمی مقدم - مدیر عامل شرکت دانش بنیان شربت ضد سرفه گیاهی حاوی ویتامین  c"زینگاویش"درگفتگو با خبرنگار مهر گفت: این شربت که صددرصد گیاهی است از گیاهان آویشن، زنجبیل، پیچک و ختمی ترکیب شده که اینها باهم برای کاهش و تسکین سرفه هستند.

وی با بیان اینکه شربت ضدسرفه گیاهی بدون عوارض جانبی است توضیح داد : تسکین سرفه، خلط آور و ضد اسپاسم بودن نسوج ریوی از مهم ترین آثار آویشن است که از دیر باز دانشمندان نیز به این موضوع پی برده اند.

وی با اشاره به اینکه این شربت بدون قند است، اظهار داشت: شربت ضد سرفه گیاهی حاوی ویتامین c تنها شربتی است که هم خاصیت ضد سرفه ای دارد و هم متناسب برای افراد دیابتی است.

رحیمی مقدم گفت: از سوربیتول برای شیرین سازی این شربت استفاده شده که همین دلیل مورد استفاده بودن برای دیابتی ها است.

به گفته وی این دارو به تازگی برای اولین بار به تولید انبوه رسیده و قرار است درسطح کشور نیز توزیع شود.

وی با توضیح اینکه کیفیت رمز ماندگاری است، اذعان داشت: در این شربت هیچگونه مواد شیمیایی استفاده نشده و هیچگونه عوارضی برای هیچ فردی ندارد.


نوشته شده در   يکشنبه 20 مهر 1393  توسط   مدیر پرتال   
PDF چاپ چاپ بازگشت
نظرات شما :
Refresh
SecurityCode