سيد ضياءالدين مظهري متخصص تغذيه گفت: مصرف ميوه از افزايش چربي خون جلوگيري ميكند و در تعديل قند خون كاملاً تاثيرگذار هستند.
اين متخصص تغذيه در گفتگو با فارس، افزود: اصولاً ميوهها و سبزيها بدن را سم زدايي ميكنند.
وي گفت: گنجاندن 400 تا 700 گرم سبزي چه به صورت خام و پخته در غذاي روزانه حدود 200 تا 300 گرم ميوه از انواع ميوه سبز ، زرد و قرمز عواملي دارند كه موجب خنثي سازي راديكالهاي آزاد ميشود.
اين متخصص تغذيه افزود: مصرف خود ميوه همواره از آبميوهها بهتر است به دليل اينكه تفالههاي خود ميوه نقش اساسي را در تنظيم برنامههاي گوارشي بر عهده دارد.
مظهري گفت: طعم، رنگ، بو و مزه كه سبزيها و ميوهها دارند، در حفظ و تعادل و سيستم دفاعي بدن نقش اساسي دارد و قادر هستند از تجمع پلاكتها جلوگيري كنند. مصرف ميوه از افزايش چربي خون جلوگيري ميكند و در تعديل قند خون كاملاً تاثيرگذار هستند و افراد را در مقابل بيماريهاي غير عفوني و متابوليكي ايمن ميكند.