ترکی | فارسی | العربیة | English | اردو | Türkçe | Français | Deutsch
آخرین بروزرسانی : دوشنبه ۲۵ فروردين ۱۴۰۴
دوشنبه ۲۵ فروردين ۱۴۰۴
 
  جستجو در سایت
 
 
اوقات شرعی تبریز
۶:۵۰ مانده تا اذان صبح   
۰۴:۲۱:۳۴اذان صبح
۰۵:۵۳:۱۸طلوع خورشید
۱۲:۲۶:۰۲اذان ظهر
۱۸:۵۷:۵۰غروب خورشید
۱۹:۱۷:۳۶اذان مغرب
اوقات به افق :
اوقات با اختلاف ۲± دقیقه
   
 
تاریخ : دوشنبه ۱۰ خرداد ۱۳۸۹     |     کد : ۷۸۱۲

ماجراي گربه‌اي كه درون ماشین لباسشویی بود

یک گربه پس از شسته شدن درون ماشین لباسشویی، گیج و خیس اما زنده از درون آن خارج شد ...

یک گربه پس از شسته شدن درون ماشین لباسشویی، گیج و خیس اما زنده از درون آن خارج شد .
به گزارش خبرگزاری رویترز برندن راجرز اهل سیدنی استرالیا گفت گربه چهارماهه‌اش به نام کیمبا، یک بچه گربه سفید و پرمو، احتمال از هنگامی که در ماشین لباسشویی را باز گذاشته بود، وارد آن شده است و درون توده لباس‌های کثیف مخفی شده بود، و پدرش بدون اینکه بداند ماشین برای یک شستشوی سرد به کار انداخته بود.
هنگامی که چرخه شستشو که از جمله شامل چرخیدن سریع ماشین برای خشک کردن لباس‌ها به پایان رسید و لباس‌ها را بیرون آورند، توله گربه را درون آن یافتند.
گرچه کیمبا زنده مانده بود، آشکار بود که نیاز به کمک دارد، آنها به سرعت او را به پیش دامپزشک بردند، و او حیوان زیر سرم گذاشت و برای شوک و کاهش دمای بدن تحت درمان قرار دادند.
چشم‌های گربه هم به علت اثر ماده شوینده به شدت تحریک شده بود و نیاز به درمان داشت.
راجرز می‌گوید عجیب است که کیمبا توانسته بود داخل ماشین لباسشویی زنده بماند، به قول معروف او از همه هفت تا جانش استفاد کرده بود.



نوشته شده در   دوشنبه ۱۰ خرداد ۱۳۸۹  توسط   مدیر پرتال   
PDF چاپ چاپ بازگشت
نظرات شما :
Refresh
SecurityCode
 
بارگذاری ...