يك هفتهنامه آمريكائي به تشريح تلاشهاي آمريكا براي به راه انداختن يك جنگ سايبر عليه ايران پرداخته است.
به گزارش فارس، "كريستوفر جي. پتريك " روزنامهنگار و ناشر آمريكائي طي گزارشي در آخرين شماره هفتهنامه "امريكنفريپرس " مينويسد: اسرائيل ميگويد كه دولت ايران بايد برانداخته شود. به همين خاطر شركتهاي مزدور چند ميليارد دلاري آمريكا از دولت آمريكا خواستهاند تا هزينههاي مالي مورد نياز براي انجام يك عمليات با فناوري بالا براي براندازي دولت ايران را تامين كند.
اين گزارش ميافزايد: در جريان كنفرانسي كه اخيرا در واشنگتن با حمايت شركتهاي بلندپايه "دفاعي " آمريكا برگزار شد، اين سازمانها متخصصان فناوري و نظامي بلندپايهاي را با هدف آموزش نيروهاي ارتش و اطلاعات ايالات متحده گردهم آوردند تا به آنها بياموزند كه چگونه از اينترنت و ديگر ابزارها و نرمافزارها در جنگ سايبر عليه ايران استفاده كنند.
پتريك با بيان اين مسئله كه رسانههاي غالب آمريكا به ويژه از زمان انتخابات رياستجمهوري سال گذشته ايران با اين ادعا كه دولت اين كشور مردم خود را تحت فشار قرار ميدهد، بر طبل جنگ ميكوبند، ميافزايد: اما آيا واقعا ميتوان سران ايران را به دليل توبيخ غرب و آرام كردن گروههاي معارضي كه قصد سرنگوني ايران را دارند، سرزنش كرد؟
اين روزنامهنگار آمريكائي توضيح ميدهد: همين 50 سال پيش بود كه سازمان سيا موفقترين كودتاي خود را براي براندازي دولت مردمي مصدق انجام داد. طي اين كودتا كه در سال 1953 انجام شد، سازمان سيا از آخرين فناوريهاي آن زمان براي به راه انداختن جار و جنجالهاي تبليغاتي به سود شاه استفاده كرد.
بر اساس اين گزارش، تمامي اقدامات سازمان سيا در كودتاي سال 1953 مستند شده و فاش ميكند كه چطور سازمان جاسوسي آمريكا از درون سفارت اين كشور كودتا را هدايت كرده و با پرداخت رشوه به مقامات نظامي ايران، آنها را به اقدام عليه دولت خود واداشت. و يا اينكه با پرداخت پول، برخي افراد را به خيابانها آورد تا اعتراضات سياسي خشونتباري را به وجود آورند و حتي با لباس پوشاندن به برخي افراد، آنها را روحاني مذهبي جلوه داد و از آنها خواست تا عليه مصدق سخن گفته و از شاه حمايت كنند.
پتريك ادامه ميدهد: بيست سال پس از آن رويداد مهم، مسلمانان ايراني انقلاب كرده و كشور خود را از شاه پس گرفتند. امروزه ايران و ايالات متحده بيش از هر زمان ديگري به جنگ نزديك شدهاند. بطوريكه در كنفرانس اخيري كه از سوي شركت مزدور "بنياد عملياتهاي اطلاعاتي " و با حمايت مالي "نورتروپ گرومن "، "جنرال دايناميكز "، "سايك " (SAIC) و برخي ديگر از شركتها برگزار شد، چگونگي فعاليت نيروها براي مداخله در امور ايران، به دقت مورد بررسي قرار گرفت.
نويسنده اين گزارش با اشاره به آنكه خود نيز در كنفرانس مذكور حاضر شده بود مينويسد: در اين كنفرانس صدها مزدور، سرباز و روزنامهنگار، 150 افسر نظامي ارتش آمريكا و تعداد بسيار زيادي از تجار آمريكائي حضور داشتند. سخنرانان نيز بطور دقيق چگونگي استفاده از نرمافزارها و سايتهاي اينترنتي را براي كمك به گروههاي موسوم به "اپوزيسيون ايران " كه خواستار براندازي دولت ايران هستند، آموزش دادند.
بر اساس اين گزارش، " آوستين هيپ " يكي از شركتكنندگان در كنفرانس جنگ سايبري عليه ايران گفت كه نوعي فناوري را ايجاد كرده كه به مردم اين اجازه را ميدهد تا مسايل امنيتي الكترونيكي را كه دولتها در نظر گرفتهاند تا مانع از ديدن برخي از محتويات اينترنت توسط مردمشان شوند، دور بزنند.
اين متخصص 26 ساله همچنين تشريح كرد كه از سوي دولت آمريكا اين اجازه را يافته بود تا نرمافزار رمزگذاري خود را به ايرانيان بدهد تا بدون آنكه از سوي دولت شناسائي شوند قادر به ارسال اطلاعات در اينترنت باشند.
پتريك با بيان اين مطلب كه اگرچه شايد هدف هيپ از ساخت و ارايه چنين ابزارهائي مبارزه با سانسورهاي نادرست باشد اما حقيقت اين است كه او هماكنون به عنوان سلاحي در زرادخانه دولت آمريكا بوده و به منظور ايجاد جنگ اطلاعاتي عليه يك قدرت خارجي به كار گرفته ميشود.
در واقع دولت آمريكا افرادي را در همين كشور به جرم انجام فعاليتهائي دستگير كرده كه واشنگتن قصد تسهيل انجام آنها در ايران را دارد. به عبارت ديگر، آمريكا انجام كارهائي را در ايران تشويق ميكند كه در ايالات متحده نيز غيرقانوني هستند.