جشنواره غذاهاي محلي دانشجويي با حضور رئيس دانشگاه و جمعي از مديران، استادان و دانشجويان دانشگاه تبريز در نگارخانه شهيد آويني اين دانشگاه آغاز به كار كرد.
به گزارش خبرگزاري فارس از تبريز به نقل از روابط عمومي دانشگاه تبريز، محمد مفيدي دبير جشنواره غذاهاي محلي دانشجويي امروز گفت: اين جشنواره با گشايش 22 غرفه و ارائه چهار غذاي محلي در هر غرفه برگزار شده است.
وي ايجاد محيط سالم، رقابتي و با نشاط در بين دانشجويان، گسترش فعاليتهاي جمعي و گروهي دانشجويي، آشنايي بيشتر دانشجويان با فرهنگ و سنن مردم استانهاي مختلف، معرفي سوغات و غذاهاي محلي، پخت، نمايش و فروش غذاهاي محلي را از جمله اهداف برپايي اين جشنواره اعلام كرد و گفت: پيشبيني شده در طول برگزاري اين جشنواره 6 هزار پرس غذا از سوي دانشجويان شركت كننده در اين جشنواره پخت و در ميان شركت كنندگان توزيع شود.
رئيس اداره تغذيه دانشگاه تبريز آشنايي دانشجويان با كانون مبين دانشجويي دانشگاه و گراميداشت هفته خوابگاهها را از ديگر اهداف برپايي اين جشنواره اعلام كرد و افزود: در آمد حاصله اين جشنواره صرف امور خيريه ميشود.
به گفته وي در اين جشنواره دانشجوياني از استانهاي آذربايجانشرقي، غربي، اردبيل، كردستان، گلستان، تهران، مازندران، گيلان، سمنان، بوشهر، خوزستان، ايلام، خراسانرضوي و فارس حضور دارند.
مفيدي افزود: قرار است در پايان اين جشنواره به نفرات برتر جوايزي به رسم يادبود اهدا شود.
ياد آور ميشود؛ اين جشنواره از امروز به مدت دو روز در نگارخانه شهيد آويني دانشگاه تبريز براي شركت علاقمندان داير شده است.