ترکی | فارسی | العربیة | English | اردو | Türkçe | Français | Deutsch
آخرین بروزرسانی : يکشنبه 17 تير 1403
يکشنبه 17 تير 1403
 لینک ورود به سایت
 
  جستجو در سایت
 
 لینکهای بالای آگهی متحرک سمت راست
 
 لینکهای پایین آگهی متحرک سمت راست
 
اوقات شرعی 
 
تاریخ : سه شنبه 31 تير 1393     |     کد : 75627

دارچین سدی در برابر پیشرفت پارکینسون

دارچین تغییرات مغز را در بیماران مبتلا به بیماری پارکینسون معکوس یا متوقف می‌کند.


دارچین تغییرات مغز را در بیماران مبتلا به بیماری پارکینسون معکوس یا متوقف می‌کند.

دانشمندان مغز و اعصاب در مرکز پزشکی دانشگاه «راش» پی بردند ادویه رایجی که در تهیه انواع غذا و شیرینی به‌کار می‌رود تغییرات بیومکانیکی، سلولی و آناتومیکی مغز را که در بیماری پارکینسون اتفاق می‌افتد، معکوس می‌کند. نتایج این مطالعه که در مجله فارماکولوژی به چاپ رسیده نشان داد موش‌هایی که از دارچین تغذیه کرده بودند بویژه نمونه‌هایی که دچار اختلال پارکینسون بودند به لحاظ عملکرد مغز و مهارت‌های حرکتی کارایی بهتری داشتند.


کالیپادا پاهان، متخصص مغز و اعصاب دانشگاه راش می‌گوید: دارچین از قرن‌ها پیش به عنوان ادویه در سراسر جهان استفاده می‌شد این ادویه بطور بالقوه یکی از مؤثرترین و ایمنی‌ترین روش‌ها برای متوقف کردن پیشرفت بیماری در بیماران مبتلا به پارکینسون است.


دارچین در کبد به بنزوات سدیم متابولیزه می‌شود که یک داروی مورد تأیید FDAبوده و برای درمان نقص متابولیک کبد (هایپرامونمی)استفاده می‌شود. به گفته محققان درک این‌که نحوه و مقدار پیشرفت بیماری پارکینسون تا چه اندازه مهم و ارزشمند است به تولید داروهای مؤثر به منظور محافظت از مغز و جلوگیری از پیشرفت بیماری کمک می‌کند.
پارکینسون حدود 2/1میلیون نفر را در ایالات متحده و کانادا تحت تأثیر قرار می‌دهد و در مردان نسبت به زنان بیشتر شایع است.

منبع:روزنامه ایران


نوشته شده در   سه شنبه 31 تير 1393  توسط   مدیر پرتال   
PDF چاپ چاپ بازگشت
نظرات شما :
Refresh
SecurityCode