ترکی | فارسی | العربیة | English | اردو | Türkçe | Français | Deutsch
آخرین بروزرسانی : سه شنبه ۱۶ ارديبهشت ۱۴۰۴
سه شنبه ۱۶ ارديبهشت ۱۴۰۴
 
  جستجو در سایت
 
 
اوقات شرعی تبریز
۵:۹۴ مانده تا اذان صبح   
۰۳:۴۵:۱۴اذان صبح
۰۵:۲۴:۵۹طلوع خورشید
۱۲:۲۲:۰۸اذان ظهر
۱۹:۱۸:۱۹غروب خورشید
۱۹:۳۹:۰۷اذان مغرب
اوقات به افق :
اوقات با اختلاف ۲± دقیقه
   
 
تاریخ : شنبه ۲۱ تير ۱۳۹۳     |     کد : ۷۵۱۰۵

نیمه‌ی رمضان

امام حسن(ع) در نیمه های ماه مبارک رمضان متولد شدند و دومین امام شیعیان هستند. نام مبارکشان را خداوند انتخاب نمود. اسمش حسن به معنای خوب و نیکوست. نام مادرشان فاطمه (س) و نام پدرشان علی (ع) است.


امام حسن(ع) در نیمه های ماه مبارک رمضان متولد شدند و دومین امام شیعیان هستند. نام مبارکشان را خداوند انتخاب نمود. اسمش حسن به معنای خوب و نیکوست. نام مادرشان فاطمه (س) و نام پدرشان علی (ع) است.

راستی نام پدربزرگ گرامی اش حضرت محمد (ص) است. او همیشه حسن را بر دوش خود سوار می کرد و می گفت «خدایا من حسن را دوست دارم، تو هم دوستش بدار»

پدربزرگ او بسیار مهربان بود. گاهی اوقات حسن هنگام سجده بر پشتش می نشست و او آن قدر سجده را طولانی می کرد تا او ناراحت نشود.

امام حسن مجتبی (ع) از همان دوران کودکی بسیار باهوش و بااستعداد بود. او تمام آیاتی را که بر پیامبر اکرم وحی می شد حفظ می کرد و وقتی پیش مادرش می رفت، آن ها را برای مادرش می خواند.

یکی از صفات خوب این امام بزرگ انفاق و بخشش است. او به آدم های فقیر و نیازمند کمک می کرد و اجازه نمی داد آن ها دست خالی از پیش او بروند.

او در زندگی بسیار سختی کشید و آدم های ظالم و بدجنس همیشه به او سخت می گرفتند و او را اذیت می کردند ولی امام همچنان مقاومت می کرد و از کارش دلسرد نمی شد.

یکی از این آدم های ستمگر معاویه بود که با حیله و نیرنگ امام حسن مجتبی(ع) را مسموم کرد و امام بعد از ۴۰ روز در ماه صفر به شهادت رسید.

قبر ایشان در مدینه در قبرستان بقیع است


نوشته شده در   شنبه ۲۱ تير ۱۳۹۳  توسط   مدیر پرتال   
PDF چاپ چاپ بازگشت
نظرات شما :
Refresh
SecurityCode
 
بارگذاری ...