برليانت بزرگمهر متخصص تغذيه گفت: مصرف باقالا به علت داشتن كلسيم و فسفر بالا از ابتلا به پوكي استخوان جلوگيري ميكند.
اين متخصص تغذيه در گفتگو با فارس، افزود: باقلا حاوي ويتامينهاي A،B وC و املاح معدني مانند فسفر و آهن است. همچنين باقلا داراي مقدار زيادي آب است كه ميتواند از يبوست پبشگيري كرده و براي سلامت پوست مفيد باشد.
وي گفت: باقلا يكي از منابع پروتئين و انرژي محسوب ميشود، اما افراد مبتلا به فاويسم از مصرف اين ماده غذايي و حتي بوييدن آن بايد خودداري كنند، زيرا بيماري آنها تشديد ميشود.
اين متخصص تغذيه اضافه كرد: پروتئين، كلسيم و پتاسيم باقلا بسيار بالاست و مصرف آن از ابتلا به پوكي استخوان جلوگيري ميكند. همچنين مصرف آن به كنترل فشار خون بالا كمك كند و همچنين پتاسيم موجود در آن براي سلامت قلب و عروق مفيد است.