ترکی | فارسی | العربیة | English | اردو | Türkçe | Français | Deutsch
آخرین بروزرسانی : يکشنبه 17 تير 1403
يکشنبه 17 تير 1403
 لینک ورود به سایت
 
  جستجو در سایت
 
 لینکهای بالای آگهی متحرک سمت راست
 
 لینکهای پایین آگهی متحرک سمت راست
 
اوقات شرعی 
 
تاریخ : سه شنبه 10 تير 1393     |     کد : 74541

چای سبز خطر ابتلا به سرطان را کاهش می‌دهد

چای سبز و عصاره آن برای درمان سرطان و همچنین بیماری‌های دیگر مورد استفاده قرار می‌گیرد، اما دانشمندان تلاش کرده‌اند توضیح دهند چگونه چای سبز و عصاره آن سبب کاهش خطر ابتلا به سرطان و کاهش رشد سلول‌های سرطانی می‌شود.

چای سبز و عصاره آن برای درمان سرطان و همچنین بیماری‌های دیگر مورد استفاده قرار می‌گیرد، اما دانشمندان تلاش کرده‌اند توضیح دهند چگونه چای سبز و عصاره آن سبب کاهش خطر ابتلا به سرطان و کاهش رشد سلول‌های سرطانی می‌شود.

تحقیقات دانشمندان حاکی از آن است که «EGCG»، ترکیبات بیولوژیک فعال در چای سبز، با سرکوب آنزیم مرتبط با سرطان لوزالمعده، LDHA، متابولیسم سلول های سرطانی را تغییر می دهد.

پژوهشگران همچنین دریافتند اگزامات، داروی مهارکننده آنزیم که برای کاهش میزان فعالیت «LDHA» مورد استفاده قرار می گیرد، به همان شیوه عمل می کند. این دارو سیستم سوخت و ساز سلول های سرطانی را مختل می کند.

به گفته «وای ننگ لی»، نویسنده تحقیقات از مرکز زیست پزشکی لس آنجلس آمریکا، دانشمندان بر این باور بودند که برای درمان سرطان به یک مکانیزم مولکولی نیاز است، اما این تحقیق نشان می دهد که می توان با تغییر سیستم سوخت و ساز بدن، سلول های سرطانی را از بین برد.

محققان با استفاده از روش متابولیکی پیچیده، دریافتند که «EGCG» در تعادل میزان گردش مولکول در یک مسیر متابولیکی در طول جریان سوخت و ساز شبکه های سلولی اختلال ایجاد می کند.

بر اساس این یافته ها، محققان به این نتیجه رسیدند که «EGCG» و داروی اگزامات خطر ابتلا به سرطان را با سرکوب فعالیت آنزیم «LDHA» و برهم زدن تعادل سوخت و ساز سلول های سرطانی، کاهش می دهد.(ایسنا)


نوشته شده در   سه شنبه 10 تير 1393  توسط   مدیر پرتال   
PDF چاپ چاپ بازگشت
نظرات شما :
Refresh
SecurityCode