تمبرهندي از جمله خوراکيهاي پرطرفدار و خوشمزهاي است که حاوي مواد مغذي و مفيد فراواني است و مصرف آن ميتواند در پيشگيري از سرطان موثر باشد.
دکتر شهرام آگاه در گفت وگو با ایسنا، گفت: تمبرهندي حاوي اسيدهاي آلي فراواني است که با ايجاد عامل کمک کنندگي در هضم غذا، اثر مثبتي در تسريع گوارش غذا خواهد داشت.
وي افزود: در تمبرهندي، آنتي اکسيدانهاي بسياري از جمله ويتامين A وجود دارد که اين مواد ميتوانند در از بين بردن مواد مضر يا اسيدهاي سرطان زا نقش داشته باشند. بنابراين مصرف تمبرهندي ميتواند در پيشگيري از سرطان و بيماريهاي مرتبط با آن در بدن موثر باشد.
دکتر آگاه در ادامه ضمن اشاره به اينکه اين خوراکي حاوي آنتي اکسيدانهاي موثر ديگري نيز است، يادآور شد: لازم به ذکر است که به دليل وجود برخي ديگر از اسيدهاي آلي در تمبرهندي، اين ماده غذايي ميتواند بر زخمهاي گوارشي اثر سوء داشته باشد. به عنوان مثال، مصرف آن به افرادي که زخم اثني عشر دارند، توصيه نميشود.