ترکی | فارسی | العربیة | English | اردو | Türkçe | Français | Deutsch
آخرین بروزرسانی : چهارشنبه 7 آذر 1403
چهارشنبه 7 آذر 1403
 لینک ورود به سایت
 
  جستجو در سایت
 
 لینکهای بالای آگهی متحرک سمت راست
 
 لینکهای پایین آگهی متحرک سمت راست
 
اوقات شرعی 
 
تاریخ : يکشنبه 12 ارديبهشت 1389     |     کد : 7411

اوباما حتي طرح‌هاي جنگي متوقف شده بوش را به جريان انداخته است

يك تحليلگر آمريكايي با اشاره به طرح‌هاي توسعه توانمندي‌هاي موشكي دولت اوباما كه با هزينه‌هاي ميلياردي و محرمانه در حال انجام هستند، نوشت: برخي از اين طرح‌ها حتي در دولت بوش متوقف شده بودند اما اينك در دولت اوباما به جريان افتاده‌اند...

 يك تحليلگر آمريكايي با اشاره به طرح‌هاي توسعه توانمندي‌هاي موشكي دولت اوباما كه با هزينه‌هاي ميلياردي و محرمانه در حال انجام هستند، نوشت: برخي از اين طرح‌ها حتي در دولت بوش متوقف شده بودند اما اينك در دولت اوباما به جريان افتاده‌اند.
به گزارش فارس، پايگاه خبري "گلوبال ريسرچ " (Globalresearch) در مقاله‌اي به قلم "بيل وان آوكن " (Bill Van Auken) تحليلگر و سياستمدار آمريكايي نوشت: دولت اوباما در حال صرف هزينه‌اي ميليارد دلاري به منظور توسعه سيستم تسليحاتي جديد آمريكاست. اين سيستم جديد در برگيرنده موشك‌هايي با قابليت حمل كلاهك‌هاي متعارف است كه مي‌تواند هر هدفي را در هر نقطه‌اي از جهان در كمتر از 1 ساعت نشانه‌گيري و نابود كند.
آوكن همچنين مي‌نويسد: نيروي هوايي ايالات متحده 22 آوريل، دو عمليات آزمايشي جداگانه، يكي در پايگاه هوايي نيويورك و ديگري در پايگاه "كاپ كاناورال "، به منظور ارتقاي اين سيستم جديد به انجام رساند.
سيستم اول، موسوم به "عمليات هوايي واكنش سريع جهاني " يا CPGS است كه در آن ايالات متحده قادر است با استفاده از موشك‌هاي بالستيك قاره‌پيما هر هدفي را در هر نقطه‌اي از جهان در كمتر از يك ساعت مورد اصابت قرار دهد.
وي اضافه مي‌كند: اين سيستم قادر است موشك‌هايي با سرعت بيش از چهار هزار فوت در هر ثانيه پرتاب كرده و توانايي حمل كلاهك‌هايي با وزن هشت هزار پوند را نيز دارا مي‌باشد. اين جنگ افزارها قادرند هر چيزي را تا شعاع سه هزار فوت از بين ببرند.

* افزايش 45 درصدي بودجه تسليحاتي آمريكا در سال 2011
اين تحليلگر آمريكايي در ادامه مقاله‌اش مي‌نويسد: دولت اوباما به منظور توسعه CPGSدر سال 2011، درخواست بودجه‌اي 240 ميليون دلاري از كنگره كرده است. بودجه دفاعي آمريكا نسبت به سال 2010 افزايشي 45 درصدي خواهد داشت. انتظار مي‌رود، كل هزينه‌هاي اين طرح تا سال 2015، تا سقف 2 ميليارد دلار افزايش يابد.
"آژانس تحقيقات دفاعي پيشرفته ايالات متحده " ( (DARPAروز پنج شنبه، يك عمليات آزمايشي با استفاده از يك هواپيما موسوم به فالكون با تكنولوژي حمل كلاهك با سرعت مافوق صوت ((HTV-2 انجام داد. اين هواپيما اولين نمونه براي حمل و پرتاب سيستم CPGS مي‌باشد.
اين موشك از پايگاه هوايي واندنبرگ پرتاب شد و پس از جدا شدن از هواپيما در خارج از اتمسفر با سرعت بيش از 13 هزار مايل در ساعت يعني بيشتر از 20 برابر سرعت صدا به زمين برگشت و در منطقه پيش بيني شده در اقيانوس آرام، در نزديكي يك پايگاه هوايي ايالات متحده در پايگاه آزمايشي "كاوژالين آتول " به هدف اصابت كرد.
حامل فضاپيماي بدون سرنشين ديگر موسوم به X-37B نيز در روز پنج‌شنبه از پايگاه كاپ كاناورال پرتاب شد.
اين تحليلگر آمريكايي با اشاره به بودجه محرمانه پنتاگون تصريح مي‌كند: پنتاگون اين پروژه‌ها را به صورت محرمانه و طبقه‌بندي شده به اجرا گذاشته است. در حالي كه تخمين زده مي‌شود هزينه X-37B ميليارد‌ها دلار باشد، ميزان دقيق آن به عنوان قسمتي از بودجه سياه پنتاگون، محرمانه باقي خواهد ماند.
گري پايتون، قائم مقام معاون وزير دفاع در طرح‌هاي نيروي هوايي اظهار داشت: اين آزمايش‌ها به منظور توسعه و ارتقاي توانايي جنگنده‌هاي هوايي ما در آينده برنامه ريزي شده‌اند.
وي در ادامه مي‌افزايد: كارشناسان قويا بر اين اعتقاد هستند كه توسعه اين پروژه‌ها بخشي از تلاش‌هاي ايالات متحده به منظور ميليتاريزه كردن فضا و فراهم كردن يك سكوي پرتاب تسليحاتي و راه‌اندازي سكوي پرتاب براي ماهواره‌هاي جاسوسي كوچكتر مي‌باشد. آنها همچنين تاكيد مي‌كنند كه اين برنامه بخشي از طرح توسعه سيستم حملات موشكي فوق سريع جهاني است.
حاميان پروژه CPGS اين سيستم را براي پاسخ فوري به سرويس‌هاي تروريستي يا تهديدهاي فرضي و تهديدهاي قريب الوقوع تسليحات كشتار جمعي، توسعه و ارتقا داده‌اند. آنها همچنين تاكيد مي‌كنند كه به كارگيري تسليحات جديد وابستگي ارتش ايالات متحده به پايگاه‌هاي هسته‌اي را كاهش مي‌دهد.
اين تحليلگر و فعال سياسي در آمريكا با اشاره به تناقض در گفتار و رفتار مقامات آمريكايي اضافه مي‌كند: منتقدين اين طرح از جمله مقامات روسيه معتقدند كه پرتاب موشك‌هاي بالستيك قاره‌پيما حتي با كلاهك‌هاي متعارف نيز مي‌تواند برانگيزنده يك جنگ هسته‌اي باشد.
وزير امور خارجه روسيه اوايل ماه گذشته به خبرنگاران گفت: دولت‌هاي جهان به سختي پذيرفته‌اند كه تسليحات هسته‌اي‌اشان را نابود كنند اما تسليحاتي كه اكنون در دستان بعضي از اعضاي خاص جامعه جهاني است كمتر از تسليحات هسته‌اي بي ثباتي به همراه نخواهند آورد.

* طرح CPGS در دوران بوش متوقف شده بود
آوكن با اشاره به جنگ طلبي اوباما تصريح مي‌كند: پس از آغاز اين برنامه در دوره بوش، ولاديمير پوتين رئيس جمهور سابق روسيه بلافاصله طي هشداري به مقامات كاخ سفيد گفت: راه‌اندازي اين سيستم باعث تحريك پروژه‌هاي متقابل در راستاي استفاده از نيروي هسته‌اي استراتژيك خواهد شد.
هفته پيش رابرت گيتس وزير دفاع آمريكا در مصاحبه با شبكه ABC گفت: تحت تاثير اين هشدارها كنگره براي اجراي اين برنامه در دوره بوش با شكست مواجه شد. در واقع اين طرح به هيچ وجه در دوره بوش پيش نرفت.
گيتس كه در دوره اوباما نيز در سمتش ابقا شده است، تاكيد كرد: اين سيستم تسليحاتي توسط دولت كنوني در حال پيگيري است.
روزنامه نيويورك تايمز اخيرا در گزارشي نوشت: اوباما در يكي از مصاحبه‌هاي خود از اين سيستم براي اتكاي كمتر به تسليحات هسته‌اي ياد كرده و گفته است كه تسليحات قاره‌پيما، توانايي بازدارندگي موثري براي ما ايجاد خواهند كرد.
ژنرال كوين شيلتون، فرمانده ستاد فرماندهي استراتژيك نيز در يك مصاحبه جداگانه با نشريه تايمز گفت: اين سيستم تسليحاتي به كاخ سفيد انتخاب‌هاي نظامي بيشتري مي‌دهد.
شيلتون همچنين به تايمز گفت: امروز ما مي‌توانيم جنگ افزارهاي متعارفي به رئيس جمهور ارائه كنيم تا براي حمله به هر هدفي، در هر جايي از جهان مورد استفاده قرار گيرد.
حاميان اين طرح در ارتش و دولت معتقدند كه خطر روسيه يا چين راه‌اندازي اين سيستم را توجيه مي‌كند. همچنين پرتاب موشك‌هاي فوق سريع هوايي مي‌تواند موقعيت ما را در بالاي زمين تثبيت كرده و براي مقاصد بازرسي و نظارت نيز مفيد باشد.
اين سياستمدار آمريكايي ادامه مي‌دهد: نگراني مسكو از سيستم تسليحاتي جديد آمريكا در اظهارات اخير مقامات روسيه در مذاكرات مربوط به معاهده استارت جديد، مشهود بود.
با وجود همكاري ايالات متحده در برنامه خلع سلاح هسته‌اي، اظهارات بديع اوباما درباره سيستم تسليحاتي جديد آمريكا نشان دهنده عزم واشنگتن براي حفظ و ارتقاي تسليحات هسته‌اي است!!
از سوي ديگر هيلاري كلينتون در نشست روز پنج شنبه وزراي خارجه عضو NATO در استوني، پيشنهاد دولت‌هاي اروپايي، مبني بر جابجايي تسليحات هسته‌اي تاكتيكي را كه توسط ايالات متحده در قاره اروپا مستقر شده است، رد كرد.
كلينتون همچنين گفت: ما بايد تشخيص دهيم، مادامي كه تسليحات هسته‌اي وجود داشته باشد، NATO اتحاد هسته‌اي‌اش را حفظ خواهد كرد.
در عين حال، به گزارش كميته تسليحاتي كاخ سفيد، ژنرال شيلتون اعضاي كنگره را مجاب كرده است كه ارتش در حال كار بر روي يك ناوگان دريايي است كه توانايي حمل موشك‌هاي بالستيك قاره‌پيماي هسته‌اي موسوم به D-5 را دارد.
جيمز ميلر قائم مقام معاون وزير دفاع آمريكا در امور سياسي گفت: وزارت دفاع در آينده‌اي نزديك به دنبال ارتقاي توانايي‌هاي حملات دوربرد با استفاده از تركيب تسليحات هسته‌اي و تسليحات قاره‌پيما مي‌باشد كه در دو دهه آينده مورد نياز است.
وي در انتهاي مقاله‌اش مي‌نويسد: توسعه سيستم موشكي جديد، ابزار بازدارنده ديگري را در اختيار پنتاگون و كاخ سفيد قرار خواهد داد. اين سيستم به رئيس جمهور، ظرفيتي غير هسته‌اي براي كشتن هزاران نفر در يك لحظه و با فشار يك دكمه خواهد داد!!


نوشته شده در   يکشنبه 12 ارديبهشت 1389  توسط   مدیر پرتال   
PDF چاپ چاپ بازگشت
نظرات شما :
Refresh
SecurityCode