ترکی | فارسی | العربیة | English | اردو | Türkçe | Français | Deutsch
آخرین بروزرسانی : پنجشنبه 14 تير 1403
پنجشنبه 14 تير 1403
 لینک ورود به سایت
 
  جستجو در سایت
 
 لینکهای بالای آگهی متحرک سمت راست
 
 لینکهای پایین آگهی متحرک سمت راست
 
اوقات شرعی 
 
تاریخ : سه شنبه 7 ارديبهشت 1389     |     کد : 7346

با كلم احساس سيري كنيد

مسعود كيمياگر متخصص تغذيه گفت: فيبر موجود در كلم، احساس سيري در فرد ايجاد مي‌كند و با خوردن آن، چربي و قند خون ديرتر بالا مي‌رود...

 مسعود كيمياگر متخصص تغذيه گفت: فيبر موجود در كلم، احساس سيري در فرد ايجاد مي‌كند و با خوردن آن، چربي و قند خون ديرتر بالا مي‌رود.
اين متخصص تغذيه درگفتگو با فارس افزود: كلم‌ سرشار از ويتامين‌هاي A و C و اسيد فوليك و حاوي مواد معدني مثل گوگرد، فسفر و كلسيم است.
وي گفت: بتاكاروتن و ايندول موجود در انواع كلم، ضدسرطان است و در بين انواع كلم‌ها، كلم بروكلي در پيشگيري از سرطان موثرتر است.
اين متخصص تغذيه افزود: مصرف برگ يا آب آن داراي خاصيت ضدالتهابي در بدن است و مصرف آن به دليل وجود مواد گوگردي براي پاك كردن دستگاه گوارش بسيار مفيد است.كيمياگر گفت: كلم از بيماري‌هاي قلبي‌ و عروقي پيشگيري مي‌كند و اگر كلم از نوع قرمز باشد، به دليل داشتن ليكوپن، اثر آن براي افرادي كه داراي بيماري قلبي و عروقي هستند چند برابر مي‌شود.
وي افزود: وجود ماده‌اي به نام «اسيد تارتاريك» در كلم از تبديل قند و كربوهيدرات‌ها در بدن به چربي جلوگيري مي‌كند. فيبر موجود در كلم احساس سيري در فرد ايجاد مي‌كند و با خوردن آن چربي و قند خون ديرتر بالا مي‌رود.


نوشته شده در   سه شنبه 7 ارديبهشت 1389  توسط   مدیر پرتال   
PDF چاپ چاپ بازگشت
نظرات شما :
Refresh
SecurityCode