ترکی | فارسی | العربیة | English | اردو | Türkçe | Français | Deutsch
آخرین بروزرسانی : چهارشنبه 25 شهريور 1405
چهارشنبه 25 شهريور 1405
 لینک ورود به سایت
 
  جستجو در سایت
 
 لینکهای بالای آگهی متحرک سمت راست
 
 لینکهای پایین آگهی متحرک سمت راست
 
اوقات شرعی 
 
تاریخ : يکشنبه 18 خرداد 1393     |     کد : 73383

دشمنان خداوند چه کسانی هستند؟

انسانی که در زندگی خود تواضع داشته باشد همواره مورد علاقه و دوستی مردم قرار می‌گیرد و با فروتنی، نعمت‌ها و بخشش‌ها کمال می‌یابد و بستر رشد افراد در جامعه پدیدار می‌گردد.

انسانی که در زندگی خود تواضع داشته باشد همواره مورد علاقه و دوستی مردم قرار می‌گیرد و با فروتنی، نعمت‌ها و بخشش‌ها کمال می‌یابد و بستر رشد افراد در جامعه پدیدار می‌گردد.

به گزارش خبرنگار دین و اندیشه خبرگزاری دانشجویان ایران(ایسنا)، طبق آیات قرآنی و احادیث نبوی انسان‌های متکبر و خود بزرگ بین دشمنان الهی محسوب می‌شوند.

پیامبر اکرم(ص) می‌فرمایند: تواضع بر منزلت انسان می‌افزاید، پس فروتنی کنید تا خداوند بر منزلت شما بیفزاید.

خداوند در آیه 38 سوره ص می‌فرمایند: ای ابلیس تکبر ورزیدی یا فکر کردی کس مهمی هستی.

خداوند در آیه 39 سوره زمر می‌فرمایند: آیا جای متکبران جز در جهنم است؟

پیامبر اکرم (ص) در حدیث دیگری می‌فرمایند: عالمی که برای آن طلب علم کند.... تا مردم را مرید خود سازد، و بخواهد او را بزرگ شمارند و بالا بنشانند از هم‌اکنون بداند که جایش در جهنم است.

امام علی (ع) می‌فرمایند: نتیجه فروتنی، دوستی است و نتیجه تکبر، (و خودبزرگ‌ دانی) دشمنام و دشمنی است.

در این کلام حضرت علی (ع) اثر مستقیم فروتنی در زیاد شدن محبت و گسترش دوستی در روابط اجتماعی بیان شده است.

در حدیث دیگری از امام علی (ع) داریم که می‌فرمایند: فروتنی کنیم تا کسی به کسی ستم نکند.

پی‌نوشت:

سوره "ص"

سوره" زمر"

تحف العقول

غررالحکم

منبع:

الحیات محمدرضا حکیمی


نوشته شده در   يکشنبه 18 خرداد 1393  توسط   مدیر پرتال   
PDF چاپ چاپ بازگشت
نظرات شما :
Refresh
SecurityCode