ترکی | فارسی | العربیة | English | اردو | Türkçe | Français | Deutsch
آخرین بروزرسانی : يکشنبه 7 دي 1404
يکشنبه 7 دي 1404
 لینک ورود به سایت
 
  جستجو در سایت
 
 لینکهای بالای آگهی متحرک سمت راست
 
 لینکهای پایین آگهی متحرک سمت راست
 
اوقات شرعی 
 
تاریخ : شنبه 17 خرداد 1393     |     کد : 73263

کیک آب در رستوران ژاپنی

رستورانی در ژاپن کیک‌ آب سرو می‌کند. این کیک که شبیه ژله‌ای شفاف است از نوعی لعاب برنج تهیه شده و موچی (Mochis) نام دارد.

توکیو:رستورانی در ژاپن کیک‌ آب سرو می‌کند. این کیک که شبیه ژله‌ای شفاف است از نوعی لعاب برنج تهیه شده و موچی (Mochis) نام دارد.

نكته جالب ديگري كه در مورد اين كيك وجود دارد اين است كه پس از تهيه آن بايد تا نيم ساعت مصرف شود.

در غير اين‌ صورت مانند يك لكه آب روي بشقاب مشتري ولو مي‌شود و ديگر قابل خوردن نيست.


نوشته شده در   شنبه 17 خرداد 1393  توسط   مدیر پرتال   
PDF چاپ چاپ بازگشت
نظرات شما :
Refresh
SecurityCode