ترکی | فارسی | العربیة | English | اردو | Türkçe | Français | Deutsch
آخرین بروزرسانی : دوشنبه 23 شهريور 1405
دوشنبه 23 شهريور 1405
 لینک ورود به سایت
 
  جستجو در سایت
 
 لینکهای بالای آگهی متحرک سمت راست
 
 لینکهای پایین آگهی متحرک سمت راست
 
اوقات شرعی 
 
تاریخ : يکشنبه 28 ارديبهشت 1393     |     کد : 72329

دستیابی دانشمندان به سرنخ ژنتیکی وسواس

میلیون‌ها نفر در جهان، مبتلا به اختلال وسواسی- جبری هستند که تاکنون علت آن مشخص نشده است؛ اکنون دانشمندان در دانشگاه جان هاپکینز ، یک نشانگر ژنتیکی را شناسایی کرده‌اند که می‌تواند سرنخ‌هایی برای علت این بیماری باشد.

میلیون‌ها نفر در جهان، مبتلا به اختلال وسواسی- جبری هستند که تاکنون علت آن مشخص نشده است؛ اکنون دانشمندان در دانشگاه جان هاپکینز ، یک نشانگر ژنتیکی را شناسایی کرده‌اند که می‌تواند سرنخ‌هایی برای علت این بیماری باشد.

به گزارش سرویس پژوهشی ایسنا منطقه خراسان، اختلال وسواسی جبری، یک بیماری عصبی روانی است که با افکار زجرآور مکرر و رفتارهای تکراری یا عادات ذهنی مشخص می‌شود که برای کاهش اضطراب انجام می‌شوند. علایم اغلب با احساس خجالت و پنهان‌کاری همراه هستند چرا که بیماران تشخیص می‌دهند که افکار و رفتارها، افراطی یا غیرمعقول هستند. این پنهان‌کاری همراه با عدم تشخیص علایم اختلال وسواسی - جبری توسط پزشکان، اغلب منجر به تاخیر طولانی در تشخیص و درمان می‌شود. معروف است که درمان اختلال وسواسی - جبری دشوار است، اما روش‌های متعدد و موثری برای درمان در دسترس هستند.

از طریق رفتار درمانی و مصرف داروهای ضد افسردگی مانند SSRI ها می‌توان علائم بیماری را کنترل کرد. با این حال، این نوع درمان تنها در 60 تا 70 درصد موارد کاربرد دارد.

اما به گفته محققان دانشگاه جان هاپکینز، آخرین یافته‌های آنان می‌تواند موجب درک بهتر شرایط و روش‌های درمانی جدید شود.

دانشمندان در تلاش برای شناسایی ارتباط بین اختلال مزبور و یک نشانگر ژنتیکی خاص، توانستند نشانگری را در نزدیکی یک ژن کشف کنند که پروتئین تیروزین فسفوکیناز را رمزگشایی می‌کند. در این پژوهش، افراد مبتلا به اختلال وسواسی- جبری بیشتر از گروه کنترل از این نشانگر ژنتیکی برخوردار بودند.

نتایج این پژوهش در مجله Molecular Psychiatry منتشر شده است.


نوشته شده در   يکشنبه 28 ارديبهشت 1393  توسط   مدیر پرتال   
PDF چاپ چاپ بازگشت
نظرات شما :
Refresh
SecurityCode