ترکی | فارسی | العربیة | English | اردو | Türkçe | Français | Deutsch
آخرین بروزرسانی : يکشنبه 7 مرداد 1403
يکشنبه 7 مرداد 1403
 لینک ورود به سایت
 
  جستجو در سایت
 
 لینکهای بالای آگهی متحرک سمت راست
 
 لینکهای پایین آگهی متحرک سمت راست
 
اوقات شرعی 
 
تاریخ : شنبه 27 ارديبهشت 1393     |     کد : 72296

مصرف ماهی، مانع ابتلا به افسردگی می‎شود

یک کارشناس بخش آبزیان گفت: مصرف ماهی امکان ابتلا به ناراحتی‎های قلبی را تا ۳۶ درصد پایین می‎آورد.

یک کارشناس بخش آبزیان گفت: مصرف ماهی امکان ابتلا به ناراحتی‎های قلبی را تا ۳۶ درصد پایین می‎آورد.

غلامحسین اکبری در گفت‎وگو با خبرنگار خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)منطقه لرستان، بیان کرد: مصرف مداوم ماهی می‎تواند ابتلا به افسردگی و ناراحتی‎های قلبی را کاهش دهد، اگر حداقل هفته‎ای دو بار آن هم زیاد سرخ و سوخاری نشده باشد.

وی اضافه کرد: با مصرف ماهی ابتلا به فشارخون بالا را کاهش و ضربان قلب هم تا حد قابل قبولی تنظیم می‎شود. به همین دلیل امکان ابتلا به ناراحتی‎های قلبی تا ۳۶ درصد پایین می‎آید. ضمن اینکه امگا ۳ فراوان موجود در گوشت ماهی می‎تواند احتمال حمله‎های قلبی و برخی از انواع سرطان‎ها را هم کم کند و با بالابردن خلق، مانع ابتلا به افسردگی شود.

اکبری ادامه‌داد: متأسفانه بدن انسان قادر به تولید حجم مناسبی از امگا ۳ نیست، به همین دلیل متخصصان مصرف خوراکی‎های سرشار از این اسید چرب پرخاصیت را برای بدن به همه افراد در تمام گروه‎های سنی توصیه می‎کنند.

این محقق آبزیان اظهارکرد: ماهی‎هایی مانند کیلکا، کولی، ساردین، خال مخالی، سالمون و قزل‎آلا در کنار میگو، گردو، روغن کانولا و روغن زیتون از منابع خوب و در دسترس دریافت امگا ۳ محسوب می‎شوند.


نوشته شده در   شنبه 27 ارديبهشت 1393  توسط   مدیر پرتال   
PDF چاپ چاپ بازگشت
نظرات شما :
Refresh
SecurityCode