ترکی | فارسی | العربیة | English | اردو | Türkçe | Français | Deutsch
آخرین بروزرسانی : يکشنبه 7 مرداد 1403
يکشنبه 7 مرداد 1403
 لینک ورود به سایت
 
  جستجو در سایت
 
 لینکهای بالای آگهی متحرک سمت راست
 
 لینکهای پایین آگهی متحرک سمت راست
 
اوقات شرعی 
 
تاریخ : سه شنبه 23 ارديبهشت 1393     |     کد : 72073

پیشگیری از سکته مغزی با مصرف میوه و سبزی

پزشکان تاکید دارند مصرف روزانه مقادیر بیشتری میوه و سبزی به میزان چشمگیر در پیشگیری از سکته مغزی موثر است.

همشهری آنلاین:پزشکان تاکید دارند مصرف روزانه مقادیر بیشتری میوه و سبزی به میزان چشمگیر در پیشگیری از سکته مغزی موثر است.

طبق بررسی‌های اخیر، افرادی که بیشترین حجم میوه و سبزی را در طول روز مصرف می‌کنند 21 درصد کمتر با خطر سکته مغزی مواجه می‌شوند.

دکتر «یان کیو» از دانشکده پزشکی دانشگاه «کوئینگدائو»ی چین و همکارانش 20 مطالعه را که طی 19 سال گذشته روی 760 هزار و 629 مرد و زن انجام شده بود و از بین آنها نیز 16 هزار و 981 نفر به سکته مغزی مبتلا شده بودند، بازبینی کردند. به گفته این متخصصان با مصرف 200 گرم میوه و 200 گرم سبزی در روز خطر سکته مغزی به ترتیب 32 و 11 درصد کاهش می‌یابد.

به گزارش خبرگزاری یونایتدپرس، دکتر یان کیو گفت: بهبود وضعیت رژیم غذایی و سبک زندگی برای کاهش خطر سکته مغزی و قلبی حائز اهمیت است اما به طور خاص رژیم غذایی حاوی مقادیر زیادی میوه و سبزی به شدت توصیه می‌شود زیرا موثرترین و سالم‌ترین شیوه برای رفع نیازهای ضروری بدن است.


نوشته شده در   سه شنبه 23 ارديبهشت 1393  توسط   مدیر پرتال   
PDF چاپ چاپ بازگشت
نظرات شما :
Refresh
SecurityCode