ترکی | فارسی | العربیة | English | اردو | Türkçe | Français | Deutsch
آخرین بروزرسانی : شنبه 29 آذر 1404
شنبه 29 آذر 1404
 لینک ورود به سایت
 
  جستجو در سایت
 
 لینکهای بالای آگهی متحرک سمت راست
 
 لینکهای پایین آگهی متحرک سمت راست
 
اوقات شرعی 
 
تاریخ : چهارشنبه 10 ارديبهشت 1393     |     کد : 71396

مجلس بزرگداشت آیت‌الله مسلم ملکوتی در مسجد جامع تبریز برگزار شد

مردم مومن و ولایتمدار تبریز در مراسمی که از سوی نماینده ولی‌فقیه و استاندار آذربایجان‌شرقی برگزار شد، یاد و خاطره آیت‌الله ملکوتی را گرامی داشتند.

مردم مومن و ولایتمدار تبریز در مراسمی که از سوی نماینده ولی‌فقیه و استاندار آذربایجان‌شرقی برگزار شد، یاد و خاطره آیت‌الله ملکوتی را گرامی داشتند.



به گزارش خبرگزاری فارس از تبریز، مردم مومن و ولایتمدار تبریز ظهر امروز در مراسمی که از سوی نماینده ولی‌فقیه در استان و استاندار آذربایجان‌شرقی در مسجد جامع تبریز برگزار شد، یاد و خاطره مرحوم آیت‌الله حاج شیخ مسلم ملکوتی، یار دیرین امام و انقلاب همچنین امام جمعه سابق شهر تبریز را گرامی داشتند.

در این مراسم سردار عزیز جعفری فرمانده کل سپاه پاسداران به همراه سردار کریمیان فرمانده سپاه عاشورا، حجت‌الاسلام شهیدی معاون رئیس جمهور و رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران، آیت‌الله مجتهد شبستری نماینده ولی‌فقیه در استان و امام جمعه تبریز، اسماعیل جبارزاده استاندار آذربایجان‌شرقی، حجت‌الاسلام قریشی نماینده ولی‌فقیه در استان آذربایجان‌غربی و امام جمعه ارومیه، حجت‌الاسلام حسنی امام جمعه سابق ارومیه، نمایندگان مردم تبریز در مجلس شورای اسلامی و نمایندگان خبرگان رهبری آذربایجان‌شرقی و جمعی از اساتید و مدرسان حوزه‌های علمیه حضور داشتند.

همچنین جمعی از اهالی مردم شهرستان سراب، زادگاه آیت‌الله ملکوتی نیز در این مراسم حضور پیدا کردند.

حضور گسترده مردم تبریز در این مراسم به حدی بود که از ساعت اولیه آغاز مراسم ورود به مسجد جام تبریز غیرممکن شد و افراد با ذکر فاتحه مجلس را ترک ‌کردند.

در این مراسم باشکوه که جمع زیادی از طلاب و روحانیون، خانواده‌های شهدا و ایثارگران، فرهنگیان و دانشگاهیان، اصناف و بازاریان، کارگران و کارمندان، نیروهای نظامی و انتظامی همچنین مسئولان ادارات، سازمان‌ها، نهادها، شرکت‌ها و تشکل‌های اسلامی استان نیز در آن حضور داشتند، حجت‌الاسلام حاجی‌زاده امام جمعه موقت تبریز در خصوص فضائل اخلاقی و شخصیت برجسته علمی مرحوم آیت‌الله ملکوتی به سخنرانی پرداخت.

وی با بیان اینکه خدمات آیت‌الله ملکوتی منشأ آثار بسیاری به انقلاب بوده است، افزود: همراهی ایشان با رزمندگان اسلام در جبهه‌ها فراموش شدنی نیست.

امام جمعه موقت تبریز خاطرنشان کرد: این عالم بزرگوار و دانشمند در رشته‌های مختلف از جمله فقه و اصول تبحر داشت و فیلسوفی فقیه بود.

آیت‌الله مسلم ملکوتی روز پنجشنبه هفته گذشته پس از یک ماه بستری، به علت عارضه ریوی در بیمارستان مسیح دانشوری تهران دعوت حق را لبیک گفت و پیکر مطهرش پس از تشییع باشکوه در شهر مقدس قم در جوار مرقد مطهر حضرت فاطمه معصومه(س) به خاک سپرده شد.


نوشته شده در   چهارشنبه 10 ارديبهشت 1393  توسط   مدیر پرتال   
PDF چاپ چاپ بازگشت
نظرات شما :
Refresh
SecurityCode