ترکی | فارسی | العربیة | English | اردو | Türkçe | Français | Deutsch
آخرین بروزرسانی : يکشنبه 7 دي 1404
يکشنبه 7 دي 1404
 لینک ورود به سایت
 
  جستجو در سایت
 
 لینکهای بالای آگهی متحرک سمت راست
 
 لینکهای پایین آگهی متحرک سمت راست
 
اوقات شرعی 
 
تاریخ : دوشنبه 1 ارديبهشت 1393     |     کد : 70852

بزودی پهپادهای آمازون در آسمان پرواز می‌کنند

آذر ماه در صفحه اخبار کلیک از طرح جذاب و عجیب آمازون برای ارسال سریع کالاها خبر دادیم.

آذر ماه در صفحه اخبار کلیک از طرح جذاب و عجیب آمازون برای ارسال سریع کالاها خبر دادیم.

آن روزها مدیرعامل آمازون، جف بزوس ابتدا در یک ویدئوی ۶۰ دقیقه ای اعلام کرد قصد دارد در آینده از پهپادها یا همان بالگردهای بدون سرنشین برای رساندن کالاها به کاربرانش استفاده کند. آن زمان تصور می شد تا رسیدن به این طرح راه درازی در پیش است و موانع قانونی و محدودیت های تکنولوژیک زیادی وجود دارد.

این بار بزرگ ترین فروشگاه آنلاین دنیا اعلام کرده رویای ارسال کالا با پهپادها به واقعیت نزدیک تر شده است. بالگردهای بدون سرنشین آمازون (Amazon Prime Air) می توانند بسته های 2/2 کیلوگرمی را تا مسافت ۱۶ کیلومتر جابه جا کنند.

از آنجا که ۸۵ درصد سفارش های آمازون زیر 2/2 کیلوگرم وزن دارد، این روش و جایگزین شدن آن به جای سیستم های پستی مزیت های فراوانی برای این فروشگاه آنلاین خواهد داشت.

طبق اطلاعات آمازون، آزمایش روی نسل پنجم و ششم پهپادها انجام شده و در مرحله طراحی نسل هفتم و هشتم قرار دارد. البته استفاده از پهپادها برای انجام چنین کاری منتقدان زیادی دارد و باید منتظر ماند و دید این غول اینترنتی برای رفع موانع قانونی چه تدابیری اندیشیده است.


نوشته شده در   دوشنبه 1 ارديبهشت 1393  توسط   مدیر پرتال   
PDF چاپ چاپ بازگشت
نظرات شما :
Refresh
SecurityCode