ترکی | فارسی | العربیة | English | اردو | Türkçe | Français | Deutsch
آخرین بروزرسانی : سه شنبه 24 شهريور 1405
سه شنبه 24 شهريور 1405
 لینک ورود به سایت
 
  جستجو در سایت
 
 لینکهای بالای آگهی متحرک سمت راست
 
 لینکهای پایین آگهی متحرک سمت راست
 
اوقات شرعی 
 
تاریخ : پنجشنبه 7 فروردين 1393     |     کد : 69537

داعش مرقد عمار یاسر و اویس قرنی را منفجر کرد +تصاویر

حرم مطهر دو صحابی بزرگوار پيامبر(ص) و اميرالمؤمنين علی(ع) بار دیگر از سوی تروریست‌های تکفیری مورد هتک حرمت قرار گرفت و گلدسته‌های حرم فروریخت.

حرم مطهر دو صحابی بزرگوار پيامبر(ص) و اميرالمؤمنين علی(ع) بار دیگر از سوی تروریست‌های تکفیری مورد هتک حرمت قرار گرفت و گلدسته‌های حرم فروریخت.

تروریست‌های تکفیری دولت اسلامی عراق و شام موسوم به "داعش" صبح امروز طی یک انفجار مهیب حرم مطهر «عمار ياسر» و «اويس قرنی» دو صحابی بزرگوار پيامبر(ص) و اميرالمؤمنين علی(ع) را در استان الرقه منفجر کردند.

بنابر این گزارش، عناصر داعش که با همکاری دیگر گروه‌های تروریستی استان رقه در شرق سوریه را در کنترل خود دارند، با انفجار حرم مطهر این دو صحابی بزرگوار گلدسته‌های حرمین را تخریب کردند.

تصاوير منتشرشده از اين اقدام شنيع که از ورود تکفيری‌ها به حرم مطهر عمار یاسر و اويس قرنی منتشر شده، بيانگر حجم و گستره اين فاجعه است.

تروریست‌های تفکیری در ماه رمضان سال گذشته نیز با شلیک‌های پیاپی موشک به دیوارهای حرم، بخش‌های زیادی از آن را منهدم کرده بودند.

این آرامگاه در سال 2004 توسط سازمان اوقاف جمهوری اسلامی ایران برای شیعیان منطقه ساخته شده است.


نوشته شده در   پنجشنبه 7 فروردين 1393  توسط   مدیر پرتال   
PDF چاپ چاپ بازگشت
نظرات شما :
Refresh
SecurityCode