ترکی | فارسی | العربیة | English | اردو | Türkçe | Français | Deutsch
آخرین بروزرسانی : سه شنبه 25 دي 1403
سه شنبه 25 دي 1403
 لینک ورود به سایت
 
  جستجو در سایت
 
 لینکهای بالای آگهی متحرک سمت راست
 
 لینکهای پایین آگهی متحرک سمت راست
 
اوقات شرعی 
 
تاریخ : جمعه 1 فروردين 1393     |     کد : 69356

مصرف بی رویه آجیل و شیرینی مشکلات گوارشی ایجاد می کند

سخنگوی مرکز مدیریت حوادث و فوریت های پزشکی کشور با بیان اینکه مسافران نوروزی در خوردن آجیل و شیرینی باید مراقب سلامت خود باشند، افزود: مصرف بی رویه آجیل و شیرینی در ایام نوروز سبب بروز مشکلات گوارشی و اضافه وزن می شود.

سخنگوی مرکز مدیریت حوادث و فوریت های پزشکی کشور با بیان اینکه مسافران نوروزی در خوردن آجیل و شیرینی باید مراقب سلامت خود باشند، افزود: مصرف بی رویه آجیل و شیرینی در ایام نوروز سبب بروز مشکلات گوارشی و اضافه وزن می شود.


آرزو دهقانی عصر پنجشنبه در گفت و گو با خبرنگار اجتماعی ایرنا به مسافران نوروزی توصیه کرد در ایام نوروز با رعایت یک رژیم غذایی مناسب مراقب سلامت خود باشند و از مصرف آجیل های کپک زده و رنگی به طور جدی خودداری کنند.

وی خطاب به مسافران نوروزی گفت: خوردن شیرینی های گردویی و نارگیلی حاوی چربی است و توصیه می شود افراد چاق ضمن خودداری از مصرف بی رویه این گونه شیرینی ها از شیرینی های کوچک تر استفاده کنند.

دهقانی اضافه کرد: مسافران نوروزی درصورت امکان قبل از ورود به هر رستوران یا غذاخوری بین راهی یا نا آشنا از کیفیت و سلامت غذای آن رستوران اطلاعات کسب کرده و از مصرف همبرگر،سالاد الویه و ساندویچ مغز به دلیل بالا بودن احتمال آلودگی خودداری کنند.

سخنگوی اورژانس کشور همچنین به مسافران نوروزی توصیه کرد از مصرف آبهای آشامیدنی بین راهها، پارکها و سایر اماکن خارج از شهر خودداری کنند و آب آشامیدنی بهداشتی یا معدنی همراه خود داشته باشند.

وی توضیح داد: بخشی از مسمومیت های غذایی مثل دل پیچه، سوء هاضمه و اسهال از عوارض آب و غذای آلوده به میکروب می باشد، لذا شایسته است مسافران نوروزی قبل از مصرف غذا در طول سفر دستهای خود را دو بار و هر نوبت به مدت 15 ثانیه با آب و صابون بشویند.

این کارشناس آموزش مرکز مدیریت حوادث و فوریت های پزشکی کشور به مسافران نوروزی توصیه کرد: از مصرف کنسروهای ضربه خورده ،زنگ زده و سوراخ شده در طول سفر خودداری و قبل از مصرف کنسروجات مختلف آنها را به مدت 20 دقیقه بجوشانید.

وی افزود:مصرف بی رویه چیپس، پفک، شکلات، شیرینی و سایر تنقلات و پرخوری موجب ایجاد نفخ، ترش کردن، اسهال و اختلالات گوارشی و سیری کاذب در کودکان و نوجوانان و چاقی در بزرگسالان می شود.

دهقانی اضافه کرد: مسافران نوروزی در طول سفر به طور حتم صبحانه مصرف کنند تا به علت کاهش قندخون، دچار بیحالی، کم تحرکی، عصبانیت و خستگی زودرس نشوند.

وی از هموطنان خواست در صورت قرار گرفتن در وضعیت های اضطراری عمومی و پیچیده انواع حوادث با شماره 115 مرکز مدیریت حوادث و فوریت های پزشکی در تهران و سراسر کشور تماس بگیرند.


نوشته شده در   جمعه 1 فروردين 1393  توسط   مدیر پرتال   
PDF چاپ چاپ بازگشت
نظرات شما :
Refresh
SecurityCode